Antena Meniu Search
x

Moarte misterioasă în Târgovişte. Un bărbat de 32 de ani, găsit fără suflare în propria casă, după ce şi-ar fi tăiat gâtul cu un cutter

Moarte învăluită în mister! Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost găsit fără suflare, miercuri, într-un apartament din Târgovişte. Oamenii legii fuseseră anunţaţi că victima îşi provocase mai multe răni la gât cu un cutter.

de Redactia Observator

la 14.12.2022, 18:45

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Avram Iancu, un bărbat și-ar fi provocat răni cu un cutter, în zona gâtului.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat în apartament trupul neînsuflețit al unui bărbat de 32 de ani. Oamenii legii nu au mai putut face nimic pentru victimă, fiind nevoiţi să constate decesul. 

Cadavrul urmează să fie preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și dispunerii măsurilor procedurale prevăzute de lege.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Moarte misterioasă în Târgovişte. Un bărbat de 32 de ani, găsit fără suflare în propria casă, după ce şi-ar fi tăiat gâtul cu un cutter