Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Moarte suspectă în cazul femeii care a sărit cu maşina într-un lac din Argeş şi a fost găsită după 48 de ore

Moarte suspectă în cazul femeii care a sărit cu maşina într-un lac de pe marginea autostrăzii A1 în judeţul Argeş. Medicii legişti au stabilit, astăzi, că femeia a murit înecată.

de Redactia Observator

la 21.08.2018 , 15:59

Moarte suspectă în cazul femeii care a sărit cu maşina într-un lac de pe marginea autostrăzii A1 în judeţul Argeş. Medicii legişti au stabilit, astăzi, că femeia a murit înecată.

Femeia în vârstă de 45 de ani a sărit cu maşina într-un lac din zona localităţii Răteşti, cel mai probabil sâmbătă după-amiază.

Abia după 48 de ore, respectiv luni după-amiază, un şofer care trecea prin zonă a observat cadavrul femeii care plutea pe suprafaţa lacului.

Articolul continuă după reclamă

Acesta i-a alertat pe paznicii lacului, iar la rândul lor oamenii au sunat la numărul de urgenţă 112.

Pe acelaşi subiect

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Ambulanţei şi ale Poliţiei.

Detalii teribile despre femeia găsită moartă într-un lac din Argeș. Aurelia avea ordin de restricţie împotriva soţului și fratelui acestuia

Femeia a murit dupa ce a sarit cu masina intr-un lac din Ratesti

Rudele Aureliei, femeia care a murit înecată după ce a sărit cu maşina în lac, au spus că aceasta era o femeie muncitoare, cuminte şi o mamă iubitoare.

Oamenii au mai spus că totul s-a schimbat în momentul în care Aurelia şi soţul ei au cumpărat un bar în localitatea Morteni. Vecinii spun că după cumpărarea barului, femeia a început să bea, să piardă nopţile şi să umble cu bărbaţi, motiv pentru care soţul ei a divorţat de ea.

Poliţiştii trebuie să desluşească acum misterul din jurul morţii femeii. Anchetatorii au în lucru două ipoteze: cea a unui accident, dar şi a unei sinucideri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Moarte suspectă în cazul femeii care a sărit cu maşina într-un lac din Argeş şi a fost găsită după 48 de ore