Antena Meniu Search
x

Video Tânăra găsită moartă în Petroşani locuia la 50 de km distanţă. Ar fi fost ucisă în altă parte, iar cadavrul aruncat pe câmp. Localnicii sunt îngroziţi

Descoperire macabră la Hunedoara. O tânără de 35 de ani a fost găsită moartă la 50 de km de casă la marginea oraşului Petroşani. Avea mai multe răni pe corp, era în stare avansata de putrefacţie şi dezbrăcată de la brâu în jos. Surse spun că tânăra, care ar fi practicat prostituția, ar fi fost ucisă în altă parte, iar cadavrul a fost dus acolo şi aruncat pe câmp. Nu se știe însă dacă a fost violată înainte să fie sugrumată. Vă avertizez, urmează detalii cu puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 28.03.2024, 11:41

Vezi și

Descoperirea a fost făcută în jurul orei 18.30 de un grup de biciclişti care ieşiseră la plimbare pe un teren din apropierea fostului poligon din oraş.

Când au văzut cadavrul femeii au sunat imediat la 112. 

Bogdan Niţu, IPJ Hunedoara: Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a demarat cercetări în vederea stabilirii identităţii femeii, urmând ca după efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului să fie dispuse măsurile care se impun.

Femeia, cu urme de lovituri şi dezbrăcată de la brâu în jos

Pe acelaşi subiect

Pe corpul tinerei de 35 de ani, originară din comuna General Berthelot se vedeau mai multe urme de lovituri, însă anchetatorilor le-a fost greu să stabilească exact ce s-a întâmplat, din cauza stării de putrefacţie în care a fost găsită.

Potrivit martorilor, femeia ar fi fost găsită dezbrăcată de la brâu în jos. 

Alin Petcovici, procuror: Se fac cercetări, deocamdată, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că se tem.

Localnică: Era bine dacă era totuşi o zonă  supravegheată şi luminată. Noroc cu becul vecinului că seara pe aici e întuneric beznă.

Englez găsit mort în apropierea Bălţii Craioviţa din Craiova

Anchetă este şi la Craiova, unde un englez de 63 de ani a fost găsit mort pe un câmp. Prima pistă a anchetatorilor conduce spre sinucidere.

Bărbatul şi-ar fi tăiat venele li ar fi murit din cauza hemoragiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânăra găsită moartă în Petroşani locuia la 50 de km distanţă. Ar fi fost ucisă în altă parte, iar cadavrul aruncat pe câmp. Localnicii sunt îngroziţi