Antena Meniu Search
x

Video Morţi suspecte în Craiova şi Petroşani. Un bărbat şi o femeie au fost găsiţi fără suflare pe câmp, primul avea o tăietură la mâna stângă

Moarte suspectă în Craiova, județul Dolj, unde un bărbat a fost găsit fără suflare pe un câmp. Era dezbrăcat şi, din primele informații, nu avea urme de violență pe corp, ci doar o tăietură la mâna stângă. Trupul neînsufleţit se afla printre niște resturi din construcții, pe un teren privat.

de Redactia Observator

la 27.03.2024, 09:26

Vezi și

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat, marți, cu puțin după ora 13.00, că în apropierea Bălții Craiovița din municipiul Craiova se află un bărbat pe sol, inconștient. La fața locului s-au deplasat polițiștii, dar şi echipajele medicale de prim-ajutor.

Din nefericire, a fost constatat decesul bărbatului.

Cadavrul unei femei, în stare de putrefacţie, descoperit pe un teren viran din Petroşani 

Aceeași soartă avut-o și o femeie din Hunedoara, care a fost găsită fără viaţă pe un câmp din zona localităţii Petroşani. Cadavrul femeii se afla în stare de putrefacție, iar acum, anchetatorii așteaptă rezultatele necropsiei pentru a stabili cauza decesului și identitatea femeii.

"Ieri, în jurul orei 18:30, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că, pe un teren viran din Petroşani (un deal din zona Gerom)  a găsit cadavrul unei femei (aflat în stare de putrefacţie)", a transmis, miercuri, IPJ Hunedoara.

Deocamdată, anchetatorii nu vorbesc despre moarte suspectă, aşteptând concluziile specialiştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Morţi suspecte în Craiova şi Petroşani. Un bărbat şi o femeie au fost găsiţi fără suflare pe câmp, primul avea o tăietură la mâna stângă