Antena Meniu Search
x

Moartea misterioasă a Cameliei Tişe. Fosta soţie a preşedintelui CJ Cluj primise două lovituri în ultimii ani

Moarte misterioasă la Cluj-Napoca! O notăriţă foarte cunoscută în oraş, rudă cu Florin Piersic şi Emil Boc, a fost găsită fără suflare în propria casă. Poliţiştii care investighează decesul au misiune grea. Nu au găsit nici urme de violenţă, nici bilet de adio, iar femeia nu se plângea de probleme de sănătate. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 05.02.2024, 20:17

Camelia Tişe, în vârstă de 47 de ani, a fost găsită moartă, azi-dimineaţă, de menajera ei. Femeia era o celebritate în oraş. A fost soţia preşedintelui de la Consiliul Judeaţean Cluj, Alin Tişe, şi un notar foarte apreciat. Naş de cununie le-a fost primarul Emil Boc, iar Florin Piersic le-a botezat fiul. La evenimentul de acum 12 ani, Camelia Tişe radia de bucurie. 

Moartea misterioasă a Cameliei Tişe

Camelia Tişe: Foarte emoţionată şi în acelaşi timp foarte fericită!

Fericirea s-a stins treptat, însă. În 2018, după 13 ani de căsătorie, notăriţa a cerut divorţul de şeful consiliului judeţean. A urmat un proces extrem de mediatizat la vremea aceea. Camelia şi Alin Tişe s-au luptat în instanţă pentru averea estimată atunci la 15 milioane de euro. La puţin timp după, femeia a ieşit din viaţa publică. Nimeni nu a mai auzit de ea până astăzi, când a fost găsit fără viaţă. 

Pe acelaşi subiect

Alex Prunean - reporter Observator: Criminaliştii se află de câteva ore în apartamentul femeii, situat la etajul 12 din această clădire, unde are şi biroul notarial. Anchetatorii răscolesc întreaga locuinţă pentru a căuta indicii care să-i ajute să reconstituie ultimele ore din viaţa acesteia. 

Andreea Vişan - IPJ Cluj-Napoca: În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Poliţiştii alături de un echipaj medical au constat că cele sesizate se confirmă, fiind astfel demarate cercetări privind împrejurările în care a survenit decesul femeii.

După despărţirea de soţ, femeia a cărei moarte este considerată acum suspectă, a primit încă o lovitură - judecătorii au acordat custodia copilului fostului soţ. Băiatul de 13 ani îşi vizita rar mama. Apropiaţii spun că nici de Crăciunul trecut nu a fost la ea. 

Lenke Iuhos, psiholog: Este o durere imensă deoarece este vorba despre o legătură dintre copil şi mamă, este un ataşament care apare în timpul naşterii. 

Apropiaţii spun că notăriţa era deprimată pentru că îşi vedea fiul foarte rar, dar nu s-au gândit niciun moment că fosta soţia a politicianului şi-ar putea lua zilele. Mai ales că tocmai se întorsese dintr-o vacanţă în Tanzania. 

Vecină-reporter: Să ştii că nu am văzut-o de săptămâna trecută. Cred că a fost plecată că maşina ei numai acum a apărut, de vreo 2, 3 zile. 

- Nu avea probleme de sănătate?

- Nu avea, nu, nu, nu, nici vorbă!

Ancheta morţii fostei soţii a şefului de la Consiliulul Judeţean Cluj se anunţă delicată. La prima vedere, pe corpul Cameliei Tişe nu erau urme de violenţă, iar anchetatorii nu au găsit vreun bilet de adio. În acelaşi timp, prietenii notăriţei spun că femeia nu se plângea de probleme de sănătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 12 voturi
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Moartea misterioasă a Cameliei Tişe. Fosta soţie a preşedintelui CJ Cluj primise două lovituri în ultimii ani