Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momente dramatice la o secţie de votare din Constanţa. Bărbat în stare gravă, dus la spital cu elicopterul SMURD

Un membru al unei secţii de votare din judeţul Constanţa a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital după ce a suferit o criză de epilepsie.

de Redactia Observator

la 05.11.2017 , 15:20

Un membru al secţiei de votare din comuna Pantelimon a fost transportat la spital, duminică după-amiază, după ce i s-a făcut rău, el suferind o criză de epilepsie. Bărbatul a fost dus la unitatea medicală cu elicopterul SMURD.

Conform reprezentanţilor Circumscripţiei electorale comunale 54 din Pantelimon, un bărbat în vârstă de 42 de ani, reprezentantul PMP în secţia din Pantelimonul de Sus, a suferit, duminică după-amiază, o criză de epilepsie.

Reprezentanţii biroului electoral au sunat la 112, iar la faţa locului a fost trimis elicopterul SMURD.

Articolul continuă după reclamă

Acesta l-a preluat pe bărbatul respectiv şi l-a dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Pe acelaşi subiect

În comuna Pantelimon sunt organizate alegeri locale parţiale pentru postul de primar după ce prefectul de Constanţa a emis ordin de încetare a mandatului înainte de termen pentru Titi Neague, condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare pentru instigare la distrugere. 

Pentru postul de primar se duelează reprezentanţii PSD şi PNL.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Momente dramatice la o secţie de votare din Constanţa. Bărbat în stare gravă, dus la spital cu elicopterul SMURD