Antena Meniu Search
x

Curs valutar

MOMENTE DRAMATICE! Un tânăr de 27 de ani, din Dej, AMENINŢĂ că se aruncă de pe stâlp dacă nu primeşte casă de la Primărie (VIDEO)

Scenă dramatică, în această dimineaţă, la Dej, acolo unde un tânăr de 27 de ani s-a urcat pe un stâlp de telefonie din localitate și amenință că se sinucide dacă primeşte o locuinţă de la Primarie.

de Redactia Observator

la 16.05.2017 , 11:19

Scenă dramatică, în această dimineaţă, la Dej, acolo unde un tânăr de 27 de ani s-a urcat pe un stâlp de telefonie din localitate și amenință că se sinucide dacă primeşte o locuinţă de la Primarie.

Potrivit dejeanul.ro, bărbatul, recent ieşit din puşcărie, a solicitat ca primarul Costan Morar să vină în zonă pentru a sta de vorbă cu el, însă edilul a declarat că va sta la discutii doar daca va cobori.

Oamenii din zona spun ca Titel, asa cum este cunoscut, locuieste de cateva luni pe unde apuca, impreuna cu concubina sa si copilul de 7 luni pe care il au.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Primarul a declarat ca barbatul a fost in audienta zilele trecute si a cerut un teren pe care sa isi construiasca o casa, dar a cerut ca acest lucru sa fie rezolvat in regim de urgenta, practic in cateva zile. Angajatii Primariei i-a ar fi explicat ca acest lucru nu se poate rezolva in cateva zile, fiind invitat sa depuna o cerere, dar abia dupa ce ii va fi reglementata problema cu actele, deoarece avea cartea de identitate expirata.

Daca problema cu identitatea a fost deja rezolvata, barbatul nu a mai apucat sa faca cerere pentru a primi un teren, si a decis sa treaca la masuri extreme.

La faţa locului se află pompierii şi poliţiştii dejeni, dar şi o ambulanţă.

Ştire în curs de actualizare

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » MOMENTE DRAMATICE! Un tânăr de 27 de ani, din Dej, AMENINŢĂ că se aruncă de pe stâlp dacă nu primeşte casă de la Primărie (VIDEO)