Antena Meniu Search
x

"Copil frumos, mama și sora ta plâng neîncetat". Cine sunt cei doi tineri, care au murit carbonizaţi în accidentul din Galaţi. Ilie luase carnetul în urmă cu 4 luni 

Doi tineri de 16 şi 21 ani au murit carbonizaţi, într-un accident urmat de incendiu în judeţul Galaţi. Maşina în care se aflau s-a izbit de un autocamion. La scurt timp, autoturismul a izbucnit în flăcări. 

de Redactia Observator

la 30.01.2024, 14:14

Vezi și

Accidentul s-a produs în această dimineaţă, pe DN 24, în dreptul localităţii Ţepu, în urma impactului între un autoturism şi un camion. Un incendiu a cuprins în totalitate automobilul, la fel şi cabina camionului. Din cele două nu a mai rămas nimic. 

Cine sunt tinerii morţi în accidentul din Galaţi

Martorii povestesc că flăcările au fost atât de violente încăt, în doar două minute, totul a ars complet. Ilie, în vârstă de 21 ani, şi nepotul său Dragoş, adolescentul de 16 ani, sunt cele două victime, găsite carbonizate. Câţiva şoferi au încercat să-i scoată din maşină, însă flăcările erau foarte puternice.

La un moment dat, autoturismul în care se aflau cei doi, care se deplasa din direcţia Tecuci spre Bîrlad, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, ar fi acroşat un parapet şi apoi ar fi intrat pe contrasens, intrând in coliziune cu un autocamion, care se deplasa din sens opus, explică IPJ Galaţi. 

Pe acelaşi subiect

În urma impactului, maşina în care se aflau cei doi a luat foc, iar tinerii au sfârşit carbonizaţi, anunţă ISU Galaţi. Şoferul camionului a fost transportat la spital în stare de şoc, a transmis sursa citată. 

Ilie, băiatul de 21 ani, luase carnetul în urmă cu aproape patru luni. Din cauza şocului, mama sa, sosită la locul tragediei, a avut nevoie de ajutorul poliţiei pentru a se deplasa şi pentru a ajunge acasă. 

Prietenii celor doi tineri sunt şocaţi

Mesajele de condoleanţe curg pe reţelele sociale. Prietenii celor doi tineri deplâng dispariţia lor prematură. "Drum lin Dragoş, îmi pare tare rău, copil frumos și deștept. Îngerii să fie cu tine. Ai lăsat părinți îndurerați, mama și sora ta plâng neîncetat", este mesajul emoţionant al unei tinere, pentru băiatul de 16 ani. 

"Condoleanțe. Câtă durere. Nu îmi vine să cred. Mult prea tineri! Drum lin la cer Dragoș", "Doamne ce durere imensă. Măicuţa noastră sfântă, ai grijă de ei în împărăţia Domnului alături de îngeraşii nosştri dragi. Condoleanţe familiei greu încercate. Drum lin la cer suflete nevinovate", "Dragoş al  nostru așteptam să venim la majorat, pui frumos. Dumnezeu să te ierte", "Să ne ferească D-zeu de această durere, ca mame. Să o întărească D-zeu. Fără cuvinte! Odihnă veşnică!", "Doamne ferește cât de repede se sfârșește viața, doi copii tineri și frumoși, ce durere imensă. Dzeu să-i ierte". 

Ce spune Poliţia

În data de 30 ianuarie 2024, la ora 09:45, polițiștii au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier, pe DE 581 – DN 24, în localitatea Gara Berheci.

Din primele cercetări, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit că un autoturism care se deplasa din direcția Tecuci spre Bîrlad, ar fi pierdut controlul direcției de mers, ar fi acroșat un parapet și apoi ar fi intrat pe contrasens, intrând in coliziune cu un autocamion, care se deplasa din sens opus. 

În urma impactului, autoturismul a luat foc. Conducătorul acestuia, un tânăr de 21 ani și un pasager în vârstă de 16 ani, au decedat. În acest moment, traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Copil frumos, mama și sora ta plâng neîncetat". Cine sunt cei doi tineri, care au murit carbonizaţi în accidentul din Galaţi. Ilie luase carnetul în urmă cu 4 luni