Antena Meniu Search
x

Video Momentul când DJ Lalla se îndreaptă spre plajă, surprins în imagini. Ultimele clipe din viaţa artistei refăcute pas cu pas

Observator a obţinut, în exclusivitate, imagini cu ultimele clipe din viaţa artistei DJ Lalla, tânăra găsită moartă, joia trecută, pe o plajă din Mamaia. Sunt imagini surprinse de o cameră de supraveghere cu doar două ore înainte de tragedie, când tânăra se îndrepta spre plajă. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 03.10.2023, 08:22

Vezi și

Sunt imaginile obţinute în exclusivitate de reporterii Observator, surprinse de o cameră de supravghere, joi dimineaţa. Ultimele minute în care Laura Roşca apare în viaţă. La ora 08:40, tânăra este filmată în timp ce iese din clădirea în care era cazată. Îmbrăcată cu o bluză albă, cu mâneci lungi şi o pereche de pantaloni negri, DJ Lalla, aşa cum era cunoscută, merge prin parcarea goală şi se îndreaptă către plajă.

Misterul morţii lui DJ Lalla se adânceşte 

Aproape două ore mai târziu, trupul ei este găsit în faţa unui hotel, în apropiere de malul apei. Contrar imaginilor surprinse în momentul în care iese de la cazare, Laura a fost găsită îmbrăcată sumar, doar cu un slip şi un tricou. O turistă care se plimba a făcut descoperirea şocantă. A crezut iniţial că este vorba despre un manechin, pe care valurile l-ar fi adus din larg. 

Georgian Boariu, salvamar: Când am ajuns aici era o maşină de poliţie şi ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva. 

Pe acelaşi subiect

După câteva ore, anchetatorii au aflat că victima este de fapt Laura Roşca, cunoscută în lumea muzicii drept Lala - DJ şi creator de conţinut. Cu o lună înainte să ajungă la mare, Laura Roşca fusese internată pentru că suferea de depresie, spun apropiaţii săi. Îşi ascundea însă bine suferinţa.

Tatăl Lallei: Ea, acum vreo lună, a avut o stare, o depresie şi a fost internată. Îşi făcea tratament. Eu am o prietenă psiholog, făcea şedinţe online cu doamna. 

Horaţiu Cuc, cântăreţ Noaptea târziu: Cu noi era strict profesional şi ea tot timpul era flower-power. Adică nu îţi dădeai seama dacă are vreo problemă sau ceva.

Ajunsese la mare cu două zile înainte de tragedie. S-a cazat în locuinţa unui prieten pe care îl cunoscuse recent şi din care a plecat joi dimineaţa spre plaja unde a fost găsită moartă. După nenorocire, bărbatul a fost chemat la audieri.

TikToker-reporter: Nu este nimic de comentat, momentan, vă rog frumos!

- La ce oră a plecat de la dumneavoastră?

- Ancheta este în desfăşurare şi vor...

- A dormit la dumneavoastră?

Între timp ancheta continuă, iar misterul morţii Lalei se adânceşte şi mai mult, mai ales că anchetatorii nu au găsit niciun mesaj de adio în telefon, iar tânăra nu consumase nici droguri, nici alcool, înainte să intre în mare. 

Nelu Roşca, tatăl Lallei: Prea tânără, frumoasă, talentată. E cea mai mare tristeţe care există. 

Duminică, rudele, zeci de prieteni şi admiratori au condus-o pe Laura Roşca pe ultimul drum.  Filmul complet cu ultimele clipe din viaţa tinerei, dar şi mai multe imagini în exclusivitate, surprinse înainte de tragedie, vedeţi în această seară la Observator 19.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Momentul când DJ Lalla se îndreaptă spre plajă, surprins în imagini. Ultimele clipe din viaţa artistei refăcute pas cu pas