Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul când maşina este înghiţită de strada surpată în Sectorul 6. Copilul care ieşea din spate s-a prăbuşit sub ochii mamei

Au apărut imaginile cu momentul în care strada se surpă şi înghite o maşină, o mamă şi un copil. Băieţelul tocmai ieşise din spate când a căzut chiar sub ochii mamei.

de Redactia Observator

la 09.10.2024 , 17:13

Disperată, femeia se aruncă şi ea să îşi salveze copilul. Incidentul a avut loc miercuri dimineaţa, în Sectorul 6 al Capitalei, în apropierea unei grădiniţe.

Momentul dramatic când o maşină este înghiţită de groapa uriaşă

În imagini se vede cum oamenii au sărit în ajutorul celor doi, pentru a putea să îi scoată din groapa uriaşă. Strada ar fi cedat sub greutatea unei autoutilitare care venise să ridice gunoiul. 

Vezi și

Incidentul a avut loc la primele ore ale dimineţii. Maşina de gunoi venise să ridice pubelele, când terenul aflat deasupra unei conducte a cedat din cauza greutăţii.

S-a întâmplat fix când femeia a parcat să-și lase copilul la grădiniță, iar cei doi ieşeau din maşină. Șoferul autoutilitarei de salubrizare a reușit să-l scoată pe cel mic.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Evenimente » Momentul când maşina este înghiţită de strada surpată în Sectorul 6. Copilul care ieşea din spate s-a prăbuşit sub ochii mamei