Antena Meniu Search
x

Video Momentul când o femeie este încătușată chiar în fața Guvernului, după un scandal în trafic. Oamenii legii au găsit în mașină 50 de bile de cauciuc

Film de acţiune în faţa Guvernului! O şoferiţă a sunat la 112 să reclame un şofer care a ameninţat-o cu un pistol şi a atacat-o cu spray paralizant.

de Redactia Observator

la 27.03.2024, 20:33

Vezi și

Poliţiştii au dat în urmărire automobilul agresorului şi l-au oprit în Piaţa Victoriei. O pasageră din maşina lui a încercat să fugă şi a fost încătuşată. În portbagaj, agenţii au găsit o cutie cu 50 de bile de cauciuc şi două spray-uri paralizante.

Momentul când o femeie este încătușată chiar în fața Guvernului

Apelul la 112 a fost dat la 7:45, miercuri dimineață. Polițiștii Capitalei au fost informați de șoferiță de faptul că a fost atacată în trafic. A oferit numărul de înmatriculare al mașinii pe care polițiștii l-au folosit pentru a repera autoturismul pe care l-au și găsit trei minute mai târziu pe strada Buzești, în Piața Victoriei.

În momentul în care polițiștii au făcut semnalul de oprire, pasagera din dreapta a încercat să fugă de aceștia doar că a fost somată cu armele de foc și încătușată imediat. Femeia avea asupra ei un pistol airsoft tip revolver și 50 de bile de cauciuc, dar și două tuburi de spray iritant lacrimogen. 

Armele neletale au fost confiscate de polițiști și pentru acestea tânăra a fost amendată. Polițiștii fac cercetări în continuare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Momentul când o femeie este încătușată chiar în fața Guvernului, după un scandal în trafic. Oamenii legii au găsit în mașină 50 de bile de cauciuc