Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul când un copil de 11 ani este bătut pe stradă de un bărbat. Omul era supărat că i-a fost stropit fiul cu un pistol cu apă

Imagini tulburătoare surprinse în Iaşi. Un copil de numai 11 ani a fost luat la bătaie de un adult, pe stradă. Motivul este unul cât se poate de absurd. Băiatul l-ar fi stropit pe copilul bărbatului cu un pistol cu apă. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. 

de Angela Bertea

la 18.06.2024 , 17:47

Polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat. Acesta a reclamat faptul că fiul său, în vârstă de 11 ani, a fost lovit de către o persoană. De altfel, bărbatul a depus și plângere penală. 

Supărat că i-a fost stropit fiul

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că băiatul se afla într-un parc de joacă din municipiul Iași, iar la un moment dat ar fi fost lovit de către un bărbat. Mai mult, incidentul a fost surprins și de o cameră de supraveghere din zona. Pe imagini se poate observa cum un bărbat vine cu o mașină, coboară și se îndreaptă spre un copil. Martorii spun ca acesta i-ar fi reproșat băiatului faptul că i-ar fi stropit copilul cu un pistol cu apă. 

Vezi și

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut incidentul, ulterior urmând a fi dispuse măsuri legale.

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Momentul când un copil de 11 ani este bătut pe stradă de un bărbat. Omul era supărat că i-a fost stropit fiul cu un pistol cu apă