Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul când un copil de 11 ani este bătut pe stradă de un bărbat. Omul era supărat că i-a fost stropit fiul cu un pistol cu apă

Imagini tulburătoare surprinse în Iaşi. Un copil de numai 11 ani a fost luat la bătaie de un adult, pe stradă. Motivul este unul cât se poate de absurd. Băiatul l-ar fi stropit pe copilul bărbatului cu un pistol cu apă. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. 

de Angela Bertea

la 18.06.2024 , 17:47

Polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat. Acesta a reclamat faptul că fiul său, în vârstă de 11 ani, a fost lovit de către o persoană. De altfel, bărbatul a depus și plângere penală. 

Supărat că i-a fost stropit fiul

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că băiatul se afla într-un parc de joacă din municipiul Iași, iar la un moment dat ar fi fost lovit de către un bărbat. Mai mult, incidentul a fost surprins și de o cameră de supraveghere din zona. Pe imagini se poate observa cum un bărbat vine cu o mașină, coboară și se îndreaptă spre un copil. Martorii spun ca acesta i-ar fi reproșat băiatului faptul că i-ar fi stropit copilul cu un pistol cu apă. 

Vezi și

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut incidentul, ulterior urmând a fi dispuse măsuri legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Evenimente » Momentul când un copil de 11 ani este bătut pe stradă de un bărbat. Omul era supărat că i-a fost stropit fiul cu un pistol cu apă