Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care eleva din Timişoara îl înjunghie pe rivalul prietenului ei. Cum o apără tatăl vitreg pe adolescentă

Un elev de liceu din Timişoara a fost înjunghiat în drum spre şcoală de o fată de 16 ani. Victima a intrat în conflict cu iubitul agresoarei, iar adolescenta a intervenit să-i despartă... cu cuţitul. Cei doi, fata şi prietenul ei, s-au dus apoi la ore ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Poliţiştii i-au ridicat din bancă.(

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 19.01.2022, 20:07

Vezi și

Cei doi băieţi învaţă la licee diferite. Înainte să intre la ore, şi-au dat întâlnire în zona pieţei din centrul Timişoarei să-şi regleze conturile după ce înainte au mai avut un conflict. Nu au venit singuri şi nu au venit cu mâna goală. Pe imagini apar mai mulţi adolescenţi care se bat. Cu toate astea, martorii nu i au luat în serios

Angajat supermarket: Am crezut că se joacă că în fiecare dimineaţă sunt copii aici. Am strigat să se potolească că n-am ştiut ce fac.

În bătaia generală a intervenit iubita unuia dintre adolescenţi. Fata l-a înjunghiat pe rival cu un cuţit.

Iulia Pop, reporter Observator: Totul a pornit, se pare, după o ceartă între doi băieţi, iar fata de 16 ani ar fi vrut să-i facă dreptate unuia dintre ei cu cuţitul. 

Pe acelaşi subiect

După incidentul şocant, agresoarea şi prietenul ei au fugit la ore şi s-au comportat ca şi cum nimic nu s-a întâmplat.

Ion Ovidiu Claudiu, director liceu: Poliţia a venit şi i-a luat de la oră. N-au mai avut probleme până acum.

Gestul fetei a şocat o întreagă comunitate

Victima a ajuns la spital. A scăpat ca prin minune, dar a aflat că are COVID

dr. Mihai Gafencu, Spitalul de Copii Louis Ţurcanu: Testat fiind, cum se testează toţi copiii în spital, a ieşit pozitiv la tstarea PCR COVID. Momentan, nu îi este pusă viaţa în pericol.

Băiatul înjunghiat a fost crescut de la 5 ani de un asistent maternal. 

Asistenta maternală: Probabil aşa o fi şi în familia fetei, la mine în casă nu s-au bătut, nu s-au înjunghiat. O minoră să poarte cuţit la ea şi să facă aşa ceva. Cu două degete mai jos de inimă era împuns.

Fiica asistentei maternale: Mi se pare grav. Şi cu un cuţit de bucătărie, mare. Să ai un cuţit aşa mare la tine, ca o fată, ca să faci aşa ceva. 

Tatăl vitreg al fetei crede că a scos cuţitul ca să se apere.

Tatăl fetei: Acasă este liniştită, ascultătoare. Noi o învăţăm de bine tot timpul, să respecte. Şi ea este tăiată pe mână. Cică băieţii ar fi sărit la ea la bătaie.

Eleva este consiliată psihologic. Ea şi prietenul ei riscă să fie exmatriculaţi câteva zile, potrivit regulamentului şcolar.

Cosmin Hogea, ISJ Timiş: Sunt în învăţământul obligatoriu, măsurile disciplinare vor fi luate.

Violenţa în rândul copiilor, în special a adolescenţilor, este un fenomen în România. Potrivit unui studiu Salvaţi Copiii România, 3 din 10 copii sunt amenințați cu bătaia sau lovirea de  colegi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Momentul în care eleva din Timişoara îl înjunghie pe rivalul prietenului ei. Cum o apără tatăl vitreg pe adolescentă