Antena Meniu Search
x

Momentul în care încărcătorul pierdut de un poliţist este aruncat la gunoi la o shaormerie din Capitală. Polițiștii îl caută la groapa de la Găneasa

Poliţiştii din Bucureşti au stabilit ce s-a întâmplat cu încărcătorul cu 15 gloanţe pierdut luni de un poliţist în timpul unei intervenţii. Un tânăr care a văzut că agentul a pierdut încărcătorul l-a ridicat şi l-a aruncat la gunoi într-o shaormerie din Capitală. Polițiștii caută acum încărcătorul la groapa de gunoi de la Găneasa. 

de Redactia Observator

la 10.11.2022, 19:35

Vezi și

Polițiștii au avut o luni o intervenție la un scandal care a avut loc lângă shaormeria Dristor Kebab de la Dristor. Un tânăr în varstă de 24 de ani a văzut că agentului i-a căzut încărcătorul, l-a luat, i l-au dat altui tânăr, tot de 24 de ani, apoi ambii au intrat la shaormerie și l-au aruncat într-un coș de gunoi. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Cei doi tineri împreună cu un altul de 17 ani au fost duşi la audieri. Sunt cercetați în stare de libertate şi au mărturisit că nu l-au predat de frică. Poliţiştii care au ref[cut traseul gunoiului au ajuns după încărcător la groapa de gunoi de la Găneasa.

Gafa de începător a tânărului poliţist a dat alerta în Bucureşti. Agentul şi-a pierdut încărcătorul cu 15 gloanţe în prima zi de muncă pe teren. Şi-a dat seama când a făcut schimbul de tură şi trebuia să predea arma şi muniţia la secţia 12 unde lucrează. Pentru că nu a reuşit să îşi dea seama unde a pierdut încărcătorul pistolului Beretta, colegii lui au verificat tot traseul în care a umblat tânărul. Tânărul poliţist este acum cercetat şi riscă o sancţiune.

"Polițiștii Secției 12 au demarat, de la acel moment, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

 În urma investigațiilor efectuate, s-a refăcut traseul echipajului de poliție și s-a stabilit faptul că, în cursul acelei seri, în urma unei intervenții, ce a presupus conducerea unei persoane la sediul secției, o persoană dintr-un grup de 3, care ar fi asistat de pe margine la eveniment, ar fi ridicat încărcătorul căzut, iar, ulterior, aceștia au părăsit zona și au intrat într-o societate comercială de alimentație publică, unde l-ar fi aruncat la un coș de gunoi.

Cele 3 persoane au fost conduse la audieri, în baza unui mandat de aducere, în vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs evenimentul.  În continuare sunt efectuate demersuri, împreună cu reprezentanții firme de salubritate, în vederea identificării încărcătorului și a muniției aferente", a declarat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Momentul în care încărcătorul pierdut de un poliţist este aruncat la gunoi la o shaormerie din Capitală. Polițiștii îl caută la groapa de la Găneasa