Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o bucată de tencuială se desprinde de pe Podul Basarab şi cade pe o maşină în mers. Şoferul va plăti singur reparaţiile

Pericol în traficul bucureştean. O bucată de tencuială din Pasajul Basarab a căzut pe o maşină în mers, iar momentul a fost filmat de camera de bord. Şoferul povestește că a avut noroc că bucata nu a fost mai mare, iar pagubele sunt minore. Problema, însă, poate evolua, dacă autoritățile nu intervin.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 26.01.2024, 17:24

Vezi și

Două dintre cele mai importante pasaje rutiere din Bucureşti se pot prăbuşi în orice clipă. Documente obţinute de Observator arată că Pasajul Lujerului şi Podul Băneasa sunt în pericol de colaps. Ambele au probleme mari la structura de rezistenţă şi e nevoie urgentă de reparaţii capitale. "Incidentul a avut loc joi după-amiază, atunci când şoferul a trecut pe sub Pasajul Basarab. În acel moment, o bucată din tencuială, cel mai probabil, a căzut pe capota maşinii", transmite Bogdan Dinu, reporter Observator.

Cad bucăţi din Podul Basarab

"Pagubele nu sunt semnificative, dar ele există, iar şoferul cu care am vorbit are de gând să le repare pe propria cheltuială. Asta pentru că atât reprezentanţii primăriei, dar şi ai firmei care s-a ocupat de construcţie i-ar fi spus că instituţiile pe care aceştia le reprezintă nu sunt răspunzătoare", adaugă Bogdan Dinu, reporter Observator.

"Şoferul a postat totul pe internet, inclusiv momentul surprins de camera de bord şi speră că în acest fal va putea să semnaleze o problemă pentru ca cineva să o remedieze în cele din urmă, înainte să se transforme într-o tragedie, mai ales că pe sub pasaj, sub acea porţiune, trec şi foarte mulţi pietoni", mai spune Bogdan Dinu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Momentul în care o bucată de tencuială se desprinde de pe Podul Basarab şi cade pe o maşină în mers. Şoferul va plăti singur reparaţiile