Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o femeie din Craiova este salvata de soţul care încerca să o omoare. Imaginile surprinse de bodycam

O femeie a fost salvată în ultima clipă de poliţişti din mâinile soţului care încerca s-o ucidă. Intervenţia dramatică a fost filmată de camera de corp a unuia dintre agenţi. Bărbatul şi-a bătut până la sânge partenera pentru că nu i-a plăcut mâncarea. Pentru a-l potoli, poliţiştii au îndreptat armele spre agresor.

de Redactia Observator

la 14.06.2024 , 19:50

Totul a degenerat de la o banală discuţie despre mâncare. Orbit de furie, individul a luat femeia la bătaie şi i-a făcut răni pe mâini cu un cuțit, chiar în scara blocului. Speriaţi de ţipete, oamenii au sunat la 112. Victima de 58 de ani a reuşit să scape din mânile monstrului şi s-a refugiat la o vecină în apartament până au venit autorităţile.

Bărbatul nu e la prima abatere

Echipajele de ordine publică au sosit imediat la bloc. În imaginile de pe bodycam, se vede cum individul iese din locuinţă cu un cuţit în mână. Somat de agenți, în cele din urmă bărbatul lasă arma, apoi este încătușat. Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile.

Vezi și

"Poliţistii l-au retinut pe barbat pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii de violenta in familie. Femeia a fost dusă imediat la spital", a declarat Cristian Grigorescu - Purtator de cuvânt IPJ Dolj.

Pe acelaşi subiect

Vecinii susţin că bărbatul nu este la prima abatere. Făcea des scandal şi era gelos pentru că soţia lui încă lucra, iar el stătea acasă pentru că ieşise la pensie.

Psihologii spun că trebuie să fim atenţi la comportamentul partenerului şi să nu permitem nicio agresiune.

"Nimeni nu are voie sa te loveasca, sa te atinga sau sa te lipseasca de respectul care ti se cuvine. Sunt pasi mici care incet, incet ajung sa determine acte extreme, uneori fiind situaţii in care victimele îşi pierd viaţa", a spus Irina Gruia - psiholog.

Doar anul trecut, Poliţia Română a înregistrat peste 80.000 de cazuri de violenţă domestică şi peste 13.000 de ordine de protecţie provizorii. Ultimele date arată că una din patru femei din ţara noastră este bătută de partenerul de viaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Credeţi că sunt pregătite autorităţile să facă faţă codului roșu de caniculă?
Observator » Evenimente » Momentul în care o femeie din Craiova este salvata de soţul care încerca să o omoare. Imaginile surprinse de bodycam