Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o şoferiţă face praf maşina unui tânăr, pe un bulevard din Timişoara. Femeia de 38 de ani ar fi trecut pe roşu

Accident grav miercuri dimineaţa, în Timişoara. O şoferiţă de 38 de ani care a trecut pe culoarea roşie a semaforului a izbit violent maşina condusă regulamentar de un tânăr de 26 de ani. În urma coliziunii, femeia a fost transportată la spital. 

de Redactia Observator

la 27.09.2023, 11:03

Vezi și

Potrivit IPJ Timiş, o femeie, în vârstă de 38 ani, a condus un autoturism pe bulevardul Liviu Rebreanu, dinspre Calea Martirilor, iar la intersecția cu strada Arieș a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 26 de ani, care se deplasa regulamentar.

În urma evenimentului, femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii şoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Femeia ar fi intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Momentul în care o şoferiţă face praf maşina unui tânăr, pe un bulevard din Timişoara. Femeia de 38 de ani ar fi trecut pe roşu