Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care pacienții sunt evacuați pe geam, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Arde secția de Terapie Intensivă

Mai mulți pacienți au fost evacuați pe geam de pompierii militari, după ce un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. A fost activat planul roșu de intervenție. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.10.2021, 11:27

Vezi și

Intervenție dramatică a pompierilor, în această dimineață, după ce un incendiu a izbucnit la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, în secția de Terapie Intensivă.

A fost activat Planul Roşu de intervenţie, iar cel puţin 15 pacienţi au fost evacuaţi. Potrivit publicațiilor locale, a fost activat și Planul Alb

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum. 

Pe acelaşi subiect

Pacienții sunt transferați la Spitalul Județean

De la ISU Călărași se trimit în sprijin 7 ambulanțe SMURD și 1 autospecială pentru transport victime multiple, iar de la ISU Ialomița se deplasează 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială pentru transport victime multiple. Pacienții sunt transferați la Spitalul Județean.Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.

 ISU Constanța confirmă decese în incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, dar nu știe despre câte persoane este vorba. Neoficial, au fost raportați 4 pacienți morți.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Momentul în care pacienții sunt evacuați pe geam, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Arde secția de Terapie Intensivă