Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care polițista din Botoșani este lovită cu pumnul în față, în timpul unei intervenții. Nici colegii ei nu au avut o misiune mai ușoară

O poliţistă din Botoşani a fost lovită în timpul unei intervenţii chiar de bărbatul pe care încerca să-l încătuşeze. Agenta încerca să-l imobilizeze pe individul recalcitrant când a fost împinsă într-o maşină parcată. Nici colegii poliţistei, chemaţi să aplaneze scandalul, nu au avut misiune uşoară din cauza prietenilor acestuia. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 21.08.2021, 14:31

Vezi și

Seara trecută, poliţiştii au fost chemaţi prin apel la 112 să intervină la un local dintr-un cartier din Botoşani unde izbucnise un scandal. În momentul în care au ajuns acolo l-au găsit şi pe tânărul respectiv care ameninţa o fată de 20 de ani. Era recalcitrant, motiv pentru care poliţiştii au încercat să îl imobilizeze.

Tânăra poliţistă care a intervenit, în momentul în care a încercat să îl încătuşeze a fost lovită de bărbat peste faţă, dar şi împinsă. De asemenea, când colegii poliţistei au încercat să intervină au fost înconjuraţi de cunoscuţii bărbatului care au încercat să nu îi lase pe poliţişti să aplaneze respectivul conflict. 

Bărbatul s-a ales cu dosar penal

Până la urmă, bărbatul a fost dus la spitalul judeţean din Botoşani. Era de asemenea agitat, iar medicii spun că, în urma analizelor a reieşit că ar fi consumat o cantitate foarte mare de băuturi alcoolice. Poliţista nu a fost internată însă, şi-a eliberat un certificat medico-legal şi va avea nevoie de îngrijiri timp de câteva zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Momentul în care polițista din Botoșani este lovită cu pumnul în față, în timpul unei intervenții. Nici colegii ei nu au avut o misiune mai ușoară