Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care tânăra din Mureş care a căzut de la etaj este salvată. Iubitul ei a fost arestat pentru tentativă de omor

Un caz tulburător a avut loc la Târgu Mureş. O tânără de 26 de ani a căzut în gol, de la mansarda unui bloc. Primul suspect deja a fost reţinut - partenerul ei. Tânăra care a avut noroc şi s-a prăbuşit cu un etaj mai jos pe un balcon, a fost salvată de pompieri. Are însă răni grave, iar medicii spun că ar putea să rămână cu sechele. Penthouse-ul unde a avut loc incidentul nu le aparţine... este al unor prieteni care îi rugaseră să aibă grijă de câinii lor cât timp erau în vacanţă. 

de Redactia Observator

la 25.06.2024 , 13:56

Momentul dramatic în care tânăra de 26 de ani este coborâtă de pe balconul unde se prăbuşise a fost filmat. Cu ultimele puteri, reuseşte să se ţină de gâtul pompierului. 

Filmul incidentului șocant din Târgu Mureş

Cu puţin timp înainte de miezul nopţii, fata se certase cu partenerul ei cu 12 ani mai mare. Cei doi se aflau într-un penthouse dintr-un cartier rezidenţial din Târgu Mureş. 

Vezi și

"Vecinul nu era acasă, proprietarul apartamentului de la 6. A rugat un prieten, că are un câine, să aibă grijă de câine. Şi prietenul a mai invitat o domnişoară", povesteşte un martor. 

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, spiritele s-au încins, povestesc oamenii din bloc. 

"Pe mine m-a trezit din somn la 12 fără ceva o bubuitură puternică, strigăte, urlete", spune un vecin.

Locatarii au sunat îngroziţi la 112 şi la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi pompieri. Aceştia au găsit-o pe tânără pe jumătate dezbrăcată. Căzuse în gol, de la etajul 6, pe balconul de la etajul 5. 

"Fata era pe balcon acolo, doar cu un tricou pe ea. Nu sare nimeni de plăcere de la... A fost ameninţată în vreun fel. Vecinul de la 5 din balconul alăturat unde a sărit ea a ajutat-o şi a ţinut-o acolo de vorbă", povesteşte un alt vecin.

Imediat după incident, bărbatul a încercat să fugă

"L-a văzut un vecin alergând pe scări şi s-a dus după el", adaugă vecinul. 

Poliţiştii l-au încătuşat şi l-au arestat preventiv pentru tentativă de omor. Tânăra s-a rănit grav la bazin.

"Femeia a fost preluată de echipajele medicale şi transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate", transmite Luca Alexandra, purtător de cuvânt IPJ Mureş. 

Victima este internată la terapie intensivă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Momentul în care tânăra din Mureş care a căzut de la etaj este salvată. Iubitul ei a fost arestat pentru tentativă de omor