Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care un bărbat este spulberat de o maşină pe un drum din Suceava. Şoferul consumase alcool şi a fugit de la faţa locului

Accident mortal în Suceava la primele ore ale dimineţii. Un tânăr de 35 de ani şi-a găsit sfârşitul după ce a fost spulberat de o maşină pe drumul județean care face legătura între localitățile Moara și Frumoasa.

de Redactia Observator

la 01.05.2024 , 13:51

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere, de la o casă din zonă, se se vede că șoferul mașinii nici măcar nu încetinește după ce a lovit pietonul. Lovită cu viteză de autoturism, victima se rostogolește mai mulți metri pe asfaltul drumului. Şoferul îşi continuă traseul cu aceeaşi viteză. Autorul accidentului a fost găsit mai târziu de poliţişti.

Șoferul, un tânăr de 21 ani, se afla într-un imobil de pe raza comunei Moara.

Tânărul avea o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool

Vezi și

„Echipaje de polițiști s-au deplasat la locuința în cauză, însă tânărul de 21 ani nu s-a conformat solicitărilor polițiștilor, refuzând accesul acestora pe proprietatea privată. Prin lucrător specializat, s-a inițiat o procedura de negociere condescendentă, cu utilizarea tuturor canalelor de comunicare. (...) S-a reușit extragerea în condiții de siguranță a tânărului de 21 ani, fără a fi necesară utilizarea forței, bărbatul fiind preluat și condus la sediul Serviciului Rutier pentru îndeplinirea procedurilor legale”, se menționează în comunicat.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a fi dispuse măsuri procesuale față de tânărul de 21 ani.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fiind dispuse măsuri în vederea identificării șoferului și autoturismului implicat, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Momentul în care un bărbat este spulberat de o maşină pe un drum din Suceava. Şoferul consumase alcool şi a fugit de la faţa locului