Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un minor se izbeşte de o troiţă cu maşina furată, în Suceava. Îşi pune apoi mâinile în cap, iar tovarăşul lui fuge cu plăcuţele

Un adolescent de 17 ani a făcut prăpăd pe o stradă din satul Dragomirna, judeţul Suceava, după ce a furat maşina mamei lui. Acesta a fost filmat cum intră cu viteză într-o troiţă, iar după incident se dă jos din autoturism şi îşi pune mâinile în cap. Speriaţi, el şi prietenul lui desfac plăcuţele de înmatriculare şi fug de la locul faptei. 

de Redactia Observator

la 22.11.2023, 09:58

Vezi și

Adolescentul de 17 ani s-a ales cu dosar penal după aventura ce a avut loc în noaptea de duminică spre luni, scrie Monitorul de Suceava. Băiatul a furat din curtea casei autoturismul marca VW Passat şi a plecat la plimbare, însă la un moment dat a pierdut controlul şi s-a lovit puternic de o troiţă. 

Şoferul minor şi prietenul lui de 15 ani au tras o sperietură soră cu moartea

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în zonă. După ce au tras o sperietură soră cu moartea, şoferul minor şi prietenul lui de 15 ani s-au dat jos din maşină. Tânărul de 17 ani îşi pune mâinile în cap şi se plimbă haotic în jurul maşinii. Cei doi smulg apoi plăcuţele de înmatriculare şi o iau la fugă. 

În cele din urmă, adolescentul a fost prins de poliţişti şi este acum cercetat pentru comiterea infracțiunilor de "furt în scop de folosință" și "conducerea unui vehicul fără permis de conducere".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul în care un minor se izbeşte de o troiţă cu maşina furată, în Suceava. Îşi pune apoi mâinile în cap, iar tovarăşul lui fuge cu plăcuţele