Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un motociclist este spulberat de o maşină, pe o şosea din Alexandria. Bărbatul, aruncat pe carosabil în urma impactului

Accident teribil în Alexandria! Un poliţist pe motocicletă a fost spulberat de o maşină, iar impactul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Subofițerul era în timpul liber şi circula regulamentar pe strada Dunării. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.07.2024 , 09:16

Șoferul vinovat le-ar fi spus poliţiştilor, veniți să facă cercetările la faţa locului, faptul că nu l-ar fi observat pe motociclist. Decizia sa, însă, de a vira la stânga, asta deşi linia era continuă, este inexplicabilă.

Accident pe o şosea din Alexandria. Motociclist spulberat

Întreg incidentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere din zonă. Totul s-a întâmplat ieri seară, pe o stradă intens circulată din Alexandria. Motocilistul este agent de poliţie la Inspectoratul Judeţean din Teleorman. Pe imagini se observă că acesta voia să continue drumul, să meargă înainte, moment în care a fost izbit cu putere de o maşină care a virat stânga pe linia continuă.

Vezi și

Impactul este unul violent, astfel că motocislistul a fost aruncat de pe motocicletă. La fața locului au venit medicii de pe ambulanță, dar şi Serviciul SMURD. Motociclistul a fost transportat la spital. Potrivit medicilor este în stare stabilă, conștient, dar va mai rămâne, o vreme, sub supravegherea acestora. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Evenimente » Momentul în care un motociclist este spulberat de o maşină, pe o şosea din Alexandria. Bărbatul, aruncat pe carosabil în urma impactului