Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un tânăr de 19 ani îi fură telefonul şi banii unui străin de pe o tejghea, în Capitală

Un tânăr de 19 ani i-a furat telefonul şi mai mulţi bani unui cetăţean străin de pe tejgheaua unui magazin din centrul Capitalei. Camerele de supraveghere au surprins momentul.

de Redactia Observator

la 26.03.2024, 13:21

Vezi și

”La data de 25 martie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au reţinut un tânăr, în vârstă de 19 ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de tâlhărie calificată”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că fapta s-a petrecut în 17 martie, când Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi a fost sesizat de către un bărbat, cetăţean străin, cu privire la faptul că, în jurul orei 06.00, în timp ce se afla la o adresă din Sectorul 3, o persoană i-ar fi sustras telefonul mobil de pe tejgheaua magazinului, scrie news.ro.

”Ulterior, aflându-se în proximitate, persoana i-ar fi sustras mai multe bancnote, iar pentru a-şi asigura scăparea ar fi exercitat acte de violenţă asupra victimei”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Politie pentru Centrul Vechi,  sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul în care un tânăr de 19 ani îi fură telefonul şi banii unui străin de pe o tejghea, în Capitală