Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care un urs se năpusteşte asupra doi ucraineni pe Transfăgărăşan. Animalul a fost gonit de claxoane

Imagini cu doi bărbaţi atacaţi de urs pe Transfăgărăşan au apărut miercuri în mediul online. Cei doi bărbaţii, posibili ucraineni, sunt filmaţi lângă o maşină parcată pe marginea drumului, în timp ce hrănesc animalul şi se fotografiază cu el, iar apoi ursul a atacat. În apropiere se vede un alt urs.

de Redactia Observator

la 12.07.2024 , 15:30

Cei care au distribuit, miercuri, imaginile în mediul online, susţin că sunt înregistrate pe Transfăgărăşan, în luna iulie.  Ar fi vorba despre doi ucraineni, coborâţi dintr-o maşină parcată pe marginea drumului, în care pare că mai sunt persoane.

Un alt urs se afla în apropiere

Bărbaţii hrănesc animalul, se apropie de el şi se fotografiază cu el. În apropiere se vede un alt urs care dă să se apropie de cei doi, însă se sperie de maşinile care trec.

Vezi și

La un moment dat, ursul îl atacă pe unul dintre bărbaţi, care cade jos, însă animalul fuge, speriindu-se de claxoane.

În repetetate rânduri, autorităţile au făcut apel la turişti să nu hrănească animalele, să nu se apropie de ele şi să nu încerce să le fotografieze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 10 voturi
Întrebarea zilei
Vi se pare corect raportul calitate-preţ pe litoralul românesc?
Observator » Evenimente » Momentul în care un urs se năpusteşte asupra doi ucraineni pe Transfăgărăşan. Animalul a fost gonit de claxoane