Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A avut zile! Momentul incredibil în care un tânăr ieşean scapă cu viaţă după un accident cumplit, surprins de camerele de supraveghere (Video)

Vineri, camerele de supraveghere au suprins momentul incredibil în care un tânăr scapă cu viaţă în mod miraculos, după un grav accident rutier.

de Redactia Observator

la 12.02.2018 , 10:13

Momentul incredibil în care un tânăr ieşean scapă cu viaţă, surprins de camerele de supraveghere - ziaruldeiasi.ro

Vineri, camerele de supraveghere au suprins momentul incredibil în care un tânăr scapă cu viaţă în mod miraculos, după un grav accident rutier.

S-a întâmplat pe bulevardul Vasile Lupu, din Iaşi.

În înregistrare se vede cum tânărul se îndreaptă spre maşina sa, care era parcată. Se uită dacă poate da cu spatele, se pregăteşte să urce în autoturism când, deodată, o altă maşină vine spre el cu viteză.

Articolul continuă după reclamă

A urmat o scenă cumplită, din care, în mod miraculos, tânărul a scăpat cu viaţă.

Priviţi mai jos imaginile!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa video: ziaruldeiasi.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » A avut zile! Momentul incredibil în care un tânăr ieşean scapă cu viaţă după un accident cumplit, surprins de camerele de supraveghere (Video)