Antena Meniu Search
x

Video Momentul teribil în care doi cai țâșnesc în mijlocul unui drum național din Teleorman. Unul dintre ei lovește în plin mașina unei familii

Accident înfiorător, azi dimineață, în Teleorman. Camerele de supraveghere au filmat momentul în care doi cai ies în galop de pe o stradă laterală fix în mijlocul unui drum național intens circulat. Unul dintre animale a izbit în plin mașina unei familii.

de Redactia Observator

la 26.09.2021, 15:11

Vezi și

În urma impactului teribil, autoturismul ajuns în șanțul de pe marginea drumului, iar calul s-a dat peste cap, a căzut, apoi s-a ridicat. Celălalt animal a fost mai norocos, trecând milimetric prin spatele mașinii.

Familie cu doi copii mici, la un pas de tragedie

În autoturism se afla o familie cu doi copii minori, unul de nici șapte luni, iar celălalt de aproximativ șase ani. Din fericire, nimeni nu a fost grav rănit.

Polițiștii fac cercetări în acest caz și încearcă să afle cui aparțin animalele.

Accidentul a avut loc în localitatea Poroschia, județul Teleorman, pe drumul național care face legătura între municipiul Alexandria și orașul Zimnicea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Momentul teribil în care doi cai țâșnesc în mijlocul unui drum național din Teleorman. Unul dintre ei lovește în plin mașina unei familii