Antena Meniu Search
x

Mormane de gunoaie, în fața blocurilor din Teiuș, județul Alba

Aproximativ 40.000 de locuitori din judeţul Alba stau cu gunoiul în faţa curţii sau a blocurilor. Asta după ce firma care se ocupa de colectarea deşeurilor pe întreaga rază a judeţului a renunţat la contract încă din prima zi a anului.

Vezi și

Aproximativ 40.000 de locuitori din judeţul Alba stau cu gunoiul în faţa curţii sau a blocurilor. Asta după ce firma care se ocupa de colectarea deşeurilor pe întreaga rază a judeţului a renunţat la contract încă din prima zi a anului. Acum oamenii trebuie să se descurce cum pot, până când primăria va găsi o altă companie care să cureţe oraşul.

Mormane de gunoie stau de zile întregi în faţa blocurilor din Teiuş. Containerele nu mai fac faţă deşeurilor. Cel mai îngrijorător este că mulţi copii se joacă zilnic în apropierea lor. Locuitorii sunt revoltaţi, mai ales că plătesc totul la zi şi încă nu se iau măsuri.

Autorităţile spun însă că nu au nicio vină. Firma care se ocupa de colectarea deşeurilor a renunţat la contract oficial în urmă cu opt zile, iar până la remedierea situaţiei totul cade tot în sarcina locuitorilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi alte 10 comune din judeţul Alba trec prin aceeaşi situaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mormane de gunoaie, în fața blocurilor din Teiuș, județul Alba