Antena Meniu Search
x

Mormintele o iau la vale, la Sângeorzu Nou. Oamenii le-au prins cu cingători (Video)

Imagini de groază în comuna Lechința, Sângeorzu Nou, judeţul Bistrița-Năsăud. Din cauza săpăturilor care se fac la staţia de epurare, mormintele au început să o ia la vale aşa că oamenii le-au legat cu cingători.

Mormintele o iau la vale, la Sângeorzu Nou. Oamenii le-au prins cu cingători - bistriteanul.ro

Imagini de groază în comuna Lechința, Sângeorzu Nou, judeţul Bistrița-Năsăud. Din cauza săpăturilor care se fac la staţia de epurare, mormintele au început să o ia la vale aşa că oamenii le-au legat cu cingători.

Grozăvia se întâmplă la Lechinţa, unde staţia de epurare se construiește exact lângă cimitir. 

Pentru că mormintele celor dragi au început să o ia la vale, a fost nevoie să găsească o metodă să le țină în loc. Aşa că le-au prins cu cingători.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primarul din Lechinţa: "S-a surpat puţin..."

Primarul comunei Lechința spune, însă, că totul este sub control.

"Am pus stația de epurare așa de aproape de cimitir, împinși de Agenția de Mediu. Ei ne-au impus să facem stația la minim 300 metri distanță de cea mai apropiată casă. Așa că acesta e motivul pentru care am mers așa aproape de cimitir. Doar că nu sunt probleme. Că am săpat la șase metri distanță de morminte. Nu o iau mormintele la vale.

Acum a plouat și s-a surpat puțin. Și e normal ca oamenii să fie îngrijorați. Doar că acolo vom face un zid de trei metri. Am pus deja pământ și apoi va fi turnat și beton.

Deci nu o să fie probleme. Am fost ieri acolo ș voi mai merge și azi. Dar am vorbit și cu preotul, și cu constructorii și știu fiecare ce are de făcut. Deci nu o să fie probleme, vă asigur", a declarat Romeo Florian pentru Bistriţeanul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Mormintele o iau la vale, la Sângeorzu Nou. Oamenii le-au prins cu cingători (Video)