Antena Meniu Search
x

Oboseala la volan a făcut victime în apropiere de Sighişoara. Un bărbat a murit, altul este în stare gravă

Şoferul unei camionete a murit fulgerător după ce ar fi adormit la volan, aseară, în apropiere de Sighişoara. A intrat pe contrasens direct într-un TIR.

de Redactia Observator

la 11.05.2020, 11:23

Vezi și
  • Vinovat de accident ar fi chiar şoferul decedat.
  • Şoferul camionetei a murit pe loc.

Accidentul s-a petrecut la o jumătate de oră după miezul nopţii, la 7 km de ieșirea din Sighișoara către Târgu Mureș.

Martorii spun că vinovat de accident e chiar şoferul decedat, şoferul dubei. Bărbatul ar fi aţipit la volan şi ar intrat pe contrasens direct în TIR.

Martor: L-a luat somnul, a intrat pe contrasens, a dat direct în el şi ăsta l-a sucit. Normal!

Şoferul camionetei a murit pe loc iar cel al TIR-ului, a fost rănit grav şi a fost dus la spital pentru îngrijiri. Ambii conducători auto au fost scoşi dintre fiare de pompieri.

TIR-ul venea din Ploiești și se îndrepta spre Cluj, încărcat cu produse alimentare congelate. Iar microbuzul de marfă avea ca destinaţie Sighișoara.

În urma impactului frontal extrem de violent dintre cele două vehicule, pe carosabil s-au împrăştiat zeci de kilograme de combustibil iar circulaţia în zonă a fost blocată mai bine de 3 ore. Poliţiştii au deschis o anchetă penală în acest caz pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Oboseala la volan a făcut victime în apropiere de Sighişoara. Un bărbat a murit, altul este în stare gravă