Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Motivul bătăii sângeroase de la Neamţ este o tânără care a rămas gravidă şi nu ştie cu cine (Video)

Motivul scandalului monstru de la Neamţ, în care zeci de persoane din două clanuri de romi s-au înfruntat în stradă cu bâte, topoare şi răngi, ar fi o tânără care a rămas gravidă. Femeia a acuzat un tânăr din clanul rival că ar fi tatăl, acesta a negat, iar familia ei a reacţionat violent.

de Redactia Observator

la 06.07.2018 , 17:36

Motivul scandalului monstru de la Neamţ, în care zeci de persoane din două clanuri de romi s-au înfruntat în stradă cu bâte, topoare şi răngi, ar fi o tânără care a rămas gravidă.

Femeia a acuzat un tânăr din clanul rival că ar fi tatăl, acesta a negat, iar familia ei a reacţionat violent.

Primarul oraşului Târgu Neamţ, Daniel Harpa, a precizat şi el că cele două clanuri de romi din Târgu Neamţ şi din Vânători Neamţ s-au înfruntat după ce au aflat că o fată a rămas însărcinată şi nu se ştie cu cine.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

De asemenea, el spune că scandalul ar fi putut să fie stins mult mai devreme, însă trupele speciale de intervenţie ar fi întârziat.

"Cei de la trupele speciale s-au mişcat foarte greu, noi am avut doar agenţii de la Poliţia Locală şi Poliţia Naţională, practic patrula de ordine publică. S-au solicitat întăriri, dar au ajuns foarte târziu cei de la forţele speciale".

10 persoane au fost reţinute după bătaia generală, în care poliţiştii au fost nevoiţi să facă uz de armă de foc, fiind trase 5 focuri în plan vertical.

"A izbucnit un conflict spontan între două familii de etnie romă. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Neamţ. Întrucât persoanele de etnie romă nu au încetat actele de violenţă, au fost executate 5 focuri de avertisment în plan vertical, în vederea aplanării conflictului, fără a rezulta rănirea vreunei persoane. Efectivele existente la faţa locului au fost suplimentate cu forţe ale serviciului pentru acţiuni speciale din cadrul IPJ Neamţ, precum şi colegi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. Poliţiştii desfăşoară în acest moment activităţi de cercetare la faţa locului, precum şi de identificare a persoanelor care au provocat conflictul", a precizat imediat după conflict agentul de poliţie Moşu Georgiana, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Motivul bătăii sângeroase de la Neamţ este o tânără care a rămas gravidă şi nu ştie cu cine (Video)