Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătaie sângeroasă cu zeci de persoane pe o stradă din Neamţ, cu răngi, bâte, poliţişti şi focuri de armă (Video)

O bătaie sângeroasă a avut loc pe o stradă din Neamţ, între zeci de persoane, printre care şi poliţişti. Oamenii legii au făcut uz de armă pentru a se apăra şi pentru a stinge violenţele care au izbucnit dintr-un motiv încă neelucidat.

de Redactia Observator

la 05.07.2018 , 23:54

O bătaie sângeroasă a avut loc pe o stradă din Neamţ, între zeci de persoane, printre care şi poliţişti.

Oamenii legii au făcut uz de armă pentru a se apăra şi pentru a stinge violenţele care au izbucnit dintr-un motiv încă neelucidat.

Poliţiştii au fost atacaţi la rândul lor cu pietre şi bâte, aruncate de către scandalagii către ei. În timpul conflictului, scrie presa locală, un tânăr a fost foarte aproape de a-l lovi pe un poliţist cu toporul în cap.

Articolul continuă după reclamă

"A izbucnit un conflict spontan între două familii de etnie romă. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Neamţ. Întrucât persoanele de etnie romă nu au încetat actele de violenţă, au fost executate 5 focuri de avertisment în plan vertical, în vederea aplanării conflictului, fără a rezulta rănirea vreunei persoane. Efectivele existente la faţa locului au fost suplimentate cu forţe ale serviciului pentru acţiuni speciale din cadrul IPJ Neamţ, precum şi colegi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. Poliţiştii desfăşoară în acest moment activităţi de cercetare la faţa locului, precum şi de identificare a persoanelor care au provocat conflictul", a precizat agent de poliţie Moşu Georgiana, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ. 

Atenţie, imagini needitate. Pot conţine violenţă şi limbaj licenţios.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conflictul a fost aplanat de poliţişti şi a durat aproape 30 de minute.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Bătaie sângeroasă cu zeci de persoane pe o stradă din Neamţ, cu răngi, bâte, poliţişti şi focuri de armă (Video)