Antena Meniu Search
x

Motivul incredibil pentru care cei doi tineri l-au rupt în bătaie pe Dumitru Neculai, la Braşov. Ce declaraţii au făcut în faţa procurorilor

Adrian Ceplinsche şi Mircea Mihai Constantin sunt cei doi tineri care au rupt în bătaie un bătrân, la Braşov, sâmbătă noaptea.

Motivul incredibil pentru care cei doi tineri l-au rupt în bătaie pe Dumitru Neculai, la Braşov. Ce declaraţii au făcut în faţa procurorilor

Adrian Ceplinsche şi Mircea Mihai Constantin sunt cei doi tineri care au rupt în bătaie un bătrân, la Braşov, sâmbătă noaptea. Dumitru Neculai a ajuns la spital în comă, iar motivul agresiunii celor doi e incredibil.

Conform declaraţiilor acestora de la dosar, ei nu îl cunoşteau pe bătrânul în vârstă de 66 de ani, intersectându-se accidental cu acesta în noaptea de sâmbătă spre duminică. Cei doi susţin că nu au nicio motivaţie pentru ce au făcut, pur şi simplu s-au luat de bătrân, după ce distruseseră mai multe obiecte de mobilier stradal.

Adrian Celpinsche, 18 ani, l-a întrebat ce caută acolo, apoi l-a lovit cu piciorul şi l-a arunca tpe scări, într-un pasaj, Acolo au tăbărât pe sărmanul om şi l-au lăsat lat.

Atât Celpinsche cât şi Mircea Mihai Constantin au declarat procurorilor că bătrânul nu le-a răspuns, nu i-a provocat în niciun fel, dar ei l-au lovit pur şi simplu, fără vreao motivaţie. Cei doi au mai recunoscut că erau sub influenţa băuturilor alcoolice, ceea ce le poate aduce o creştere de pedeapsă cu o treime, fiind circumstanţă agravantă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Motivul incredibil pentru care cei doi tineri l-au rupt în bătaie pe Dumitru Neculai, la Braşov. Ce declaraţii au făcut în faţa procurorilor