Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Motociclist rănit grav pe litoral. Circulaţia a fost blocată în zonă (Video)

Un grav accident de circulaţie s-a produs, în cursul zilei de duminică, pe litoral, respectiv la ieşirea din staţiunea Olimp către 23 August. În accident au fost implicate un autoturism şi o motocicletă, motociclistul fiind rănit grav în urma impactului.

de Cristi Ioniţă

la 23.06.2019 , 16:10

Un grav accident de circulaţie s-a produs, în cursul zilei de duminică, pe litoral, respectiv la ieşirea din staţiunea Olimp către 23 August. În accident au fost implicate un autoturism şi o motocicletă, motociclistul fiind rănit grav în urma impactului.

Un echipaj SMURD de la Saturn a intervenit la faţa locului. S-a stabilit că motociclistul a suferit răni grave, dar care nu îi pun viaţa în pericol.

Motociclistul a fost preluat de un elicopter SMURD şi urmează să fie transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Constanţa.

Articolul continuă după reclamă

Circulaţia a fost întreruptă mai multe zeci de minute în zonă, pentru a permite intervenţia elicopterului SMURD.

S-au format cozi importante de maşini. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul şi cine se face vinovat de producerea acestuia.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Motociclist rănit grav pe litoral. Circulaţia a fost blocată în zonă (Video)