Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Motociclist grav rănit de o şoferiţă de 74 de ani care nici nu a realizat că a făcut accident

Un motociclist în vârstă de 20 de ani a fost grav rănit, astăzi, într-un accident produs de o şoferiţă în vârstă de 74 de ani care nici măcar nu a realizat că a făcut accident. Totul s-a întâmplat în Valea Ursului, Argeş.

de Alin Tarnovschi

la 05.07.2019 , 15:57

Motociclist grav rănit de o şoferiţă de 74 de ani, în Valea Ursului Motociclist grav rănit de o şoferiţă de 74 de ani, în Valea Ursului - Facebook / Info Trafic Piteşti

Un motociclist în vârstă de 20 de ani a fost grav rănit, astăzi, într-un accident produs de o şoferiţă în vârstă de 74 de ani care nici măcar nu a realizat că a făcut accident.

Totul s-a întâmplat în Valea Ursului, Argeş.

Potrivit martorilor, motociclistul circula pe direcţia Piteşti - Râmnicu Vâlcea. La un moment dat, în localitatea Valea Ursului, motociclistul a intrat într-o depăşire şi a intrat în plin într-un autoturism condus de o femeie de 74 de ani, din Bascov.

Articolul continuă după reclamă

Accidentul s-a produs după ce şoferiţa nu s-a asigurat în momentul în care a virat la stânga.

Pe acelaşi subiect

Imediat după accident, şoferiţa şi-a continuat drumul către casă, fără să îşi dea seama că a provocat un accident.

Martorii au sunat imediat la numărul de urgenţă 112, iar un echipaj medical s-a deplasat la faţa locului pentru a-i acorda motociclistului primele îngrijiri medicale şi pentru a-l transporta la spital.

Între timp, poliţiştii au reuşit să o identifice pe şoferiţa de 74 de ani pe care au şi găsit-o acasă, notează sursata.ro.

Pe numele femeii, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Motociclist grav rănit de o şoferiţă de 74 de ani care nici nu a realizat că a făcut accident