Antena Meniu Search
x

Motociclist spulberat de un taximetrist care a virat stânga în faţa lui, fără să se asigure, la Sibiu

SAJ Sibiu a trimis de urgenţă un echipaj pe Calea Gușteriței, după ce un motociclist a fost lovit de un taxi. Şoferul maşinii a virat stânga exact în faţa motociclistului, pe care probabil nu l-a observat, fără să se asigure.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.08.2020, 18:35

Taximetristul a virat stânga, fără să se asigure
Un tânăr motociclist a fost transportat la spital, după ce un taximetrist l-a lovit - Observator/Foto de Arhivă
  • Taximetristul a virat stânga fără să se asigure
  • Tânărul motociclist a fost transportat la spital

În urma coliziunii, motociclistul a fost aruncat de pe motor, suferind mai multe traumatisme şi fiind transportat la spital.

"Accident rutier la intersecția strada Strungului – Calea Gusteriței. Șoferul unui autoturism (39 de ani, sibian) s-a angajat în efectuarea unui viraj la stânga fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un motocilist (29 de ani, sibian) care circula din sens opus", informează IPJ Sibiu.

"SAJ SIBIU trimite de urgență un echipaj de tip C la un accident rutier produs între un motociclist și un autoturism la intersecția străzii Strungului cu Calea Gusteriței. Motociclistul este preluat de Ambulanța SAJ și i se acordă asistenta medicală. Pacientul a prezentat un traumatism de membru inferior în zona genunchiului și cu plagă în 1/3 inferioară a gambei. Este transportat la UPU Sibiu", informează şi SAJ Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Motociclist spulberat de un taximetrist care a virat stânga în faţa lui, fără să se asigure, la Sibiu