Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un muncitor a murit opărit şi altul e în stare critică, după ce reţeaua de termoficare din Capitală s-a fisurat. Apa avea peste 90 de grade

Doi muncitori care lucrau în subteran la reţeaua de termoficare de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală au fost răniţi, după ce una dintre ţevi s-a fisurat.

de Redactia Observator

la 29.01.2018 , 21:51

Doi muncitori care lucrau în subteran la reţeaua de termoficare de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală au fost răniţi, după ce una dintre ţevi s-a fisurat.

Actualizare 21:45 - Corpul muncitorului prins între ţevile cu apă fiartă a fost extras.

Actualizare 21:30 - Barbatul este prins intre tevile orizontale si verticale din interior. In interior se degaja in continuare abur fierbinte. Dupa patrunderea in interior a 2 pompieri, victima nu a putut fi extrasa.

Articolul continuă după reclamă

Actualizare 21.00: Salvatorii au adus un ventilator de mare putere pentru a elimina aburii. Încă se încearcă recuperarea corpului celui de-al doilea muncitor.

Update: Muncitorul rănit a fost transferat la Spitalul Militar.

Unul dintre ei a reuşit să iasă la suprafaţă, dar are arsuri pe o suprafaţă mare din corp, cel de-al doilea fiind încă prins în subteran. Apa este firebinte, iar salvatorii nu pot coborî la el.

Avaria s-a produs la o conductă de termoficare de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală, în subteran la aproximativ 2 metri, doi muncitori fiind surprinşi.

”Unul dintre ei a ieşit singur şi prezintă arsuri pe suprafaţă corporală în proporţie foarte ridicată şi a fost transportat la Spital Universitar, iar cel de-al doilea a rămas prins în interior. Apa din retea are mai mult 90 grade si astfel salvatorii nu pot patrunde”, au anunţat forţele de intervenţie.

Potrivit acestora, s-au luat masuri pentru intreruperea alimentarii cu apa a conductei respective.

Potrivit primelor informaţii, cei doi angajati lucrau pentru remedierea unei avarii la una dintre conducte, moment in care conducta s-a fisurat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Un muncitor a murit opărit şi altul e în stare critică, după ce reţeaua de termoficare din Capitală s-a fisurat. Apa avea peste 90 de grade