Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Mureş a fost ucis de o ursoaică, în timp ce era la pescuit (Video)

Este alertă într-o comună din Mureş, după ce un bărbat care se afla la pescuit, a fost ucis de o ursoaică. Victima a fost descoperită într-un lan de soia, după ce familia i-a reclamat dispariția.

de Redactia Observator

la 14.10.2019, 15:06

Vezi și

Este alertă într-o comună din Mureş, după ce un bărbat care se afla la pescuit, a fost ucis de o ursoaică. Victima a fost descoperită într-un lan de soia, după ce familia i-a reclamat dispariția.

Polițiștii și vânătorii spun că bărbatul, care a fost sfâșiat de animalul sălbatic, nu a mai avut nicio şansă.

Oamenii stau cu frică, mai ales că, spun ei, urşii intră în sat după bunul plac, le omoară animalele şi le distrug culturile. Autorităţile locale i-au avertizat pe săteni să aibă grijă ce zone frecventează.

Avertizarea autorităţilor a băgat şi mai mult spaima în localnicii comunei mureşene Coroisânmărtin.

Mai ales că vine după ce un sătean a fost sfăşiat de o ursoaică cu pui, în timp ce se afla la pescuit.

Totul s-a întâmplat la câteva sute de metri de localitate. Victima este un bărbat de 62 de ani, fost secretar al primăriei din satul Magherani. Cei care l-au găsit pe bărbat fără suflare au fost poliţiştii şi vânătorii, care au plecat pe urmele lui, după ce familia a anunţat că nu a mai ajuns acasă.

Oamenii din localitate spun că le este frică să mai iasă pe stradă sau să meargă pe câmp.

Autorităţile locale, dar şi cei care deţin fondul de vânătoare din zonă susţin că au făcut numeroase sesizări, însă toate au rămas fără răspuns.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Habitatul natural nu mai este de ajuns pentru unele animale, mai ales din cauza defrişărilor masive, aşa că în această perioada, urșii își caută disperați hrană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Mureş a fost ucis de o ursoaică, în timp ce era la pescuit (Video)