Antena Meniu Search
x

''Musafirul'' pe care nu îl va uita curând: Şarpe de un metru şi jumătate, scos de sub capota unei maşini, în Caraș-Severin

Un bărbat din Caraş-Severin a fost nevoit să sune la 112, după ce a avut parte de un musafir total neaşteptat. Mai exact, este vorba despre un șarpe de aproximativ un metru și jumătate care se ascunsese sub capota maşinii. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 09.05.2023, 11:45

Şarpe de un metru şi jumătate, scos de sub capota unei maşini
Şarpe de un metru şi jumătate, scos de sub capota unei maşini - Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin

În urma unui apel prin sistemul unic de urgență 112, jandarmii din Caraş-Severin au intervenit pentru a extrage, în siguranță, reptila, care a fost văzută de proprietarul autoturismului sub capotă. Şarpele era de aproximativ un metru și jumătate.

La sosirea echipajului, șarpele nu se mai află în zona unde a fost văzut, fapt pentru care autoturismul a fost verificat și chiar suspendat, moment în care jandarmii l-au găsit pe puntea mașinii.

Echipați corespunzător, jandarmii au extras reptila pe care, ulterior, au eliberat-o în mediul ei natural. Chiar dacă şoferul a tras o sperietură zdravănă, nimeni nu a fost rănit, iar întreaga situaţie s-a terminat cu bine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să vă reparaţi maşina în service-ul de la colţ de stradă?

Observator » Evenimente » ''Musafirul'' pe care nu îl va uita curând: Şarpe de un metru şi jumătate, scos de sub capota unei maşini, în Caraș-Severin