Antena Meniu Search
x

Video "N-a avut nicio şansă. Era mort din maşină". Ionuț a sfârșit pe un drum din Gorj, după ce s-a izbit cu mașina de camionul condus chiar de vărul lui

Doi verişori, ambii de 26 de ani, din Gorj, s-au ciocnit cu maşinile într-o curbă, pe un drum comunal îngust. Unul dintre ei a murit pe loc. Cel care şi-a pierdut viaţa conducea un autoturism şi a intrat frontal în camionul care transporta lemne, condus de ruda sa. Ba chiar erau naş şi fin, spun localnicii, şocaţi de tragedie. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 20.06.2023, 08:03

Vezi și

Martor: El venea de sus şi ăsta de aici. Drumul îngust, nu l-a văzut.

Ionuţ n-a mai avut nici o şansă după ce s-a izbit de camionul care venea din sensul opus. 

Localnic: S-a dus să o ducă pe soră-sa acasă şi de acolo a venit înapoi. Nu l-a văzut, cred că, nici ăla. Ăsta s-a oprit în loc, din ce spun ei. Şi el a dat în el.

Din cauza drumului îngust, dar şi a vizibilităţii reduse de vegetaţie, şoferii nu au mai avut timp de reacţie, au frânat prea târziu. 

Pe acelaşi subiect

Martor: N-a avut nici o şansă. Nici o şansă. Era mort din maşină.

Oana Vlăduţ, purtător de cuvânt IPJ Gorj: A intrat în coliziune frontală cu un autocamion condus de un alt tânăr de 26 de ani, din localitatea Crasna. În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat.

Medicii au încercat mai bine de o oră să-l readucă pe Ionuț la viață. În zadar, însă

Bogdan Băbu, ISU Gorj: Victima era încarcerată. A trebuit să executăm manevrele specifice pentru degajarea acesteia, după care am predat-o echipajului de la SAJ.

Tânărul a fost resuscitat mai bine de o oră. În zadar însă. 

Martor: Păcat! Tineri amândoi! Naş şi fin. 

Cei doi şoferi erau nu doar verişori, dar şi naş şi fin, spun cunoscuţii. Acum, unul va fi înmormântat, iar celălalt va răspunde penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "N-a avut nicio şansă. Era mort din maşină". Ionuț a sfârșit pe un drum din Gorj, după ce s-a izbit cu mașina de camionul condus chiar de vărul lui