Antena Meniu Search
x

Video "N-am bani de mare, dar merg în centru". Tinerii din București, distracție cu buget redus în Centrul Vechi

S-a dat startul petrecerilor în weekendul prelungit pentru 1 mai și în Capitală. Tinerii care nu au plecat în minivacanța de 1 mai la mare au ales să se distreze în oraș. Bugetul redus a fost principalul motiv pentru care nu au plecat spre Constanţa, dar nici locul de muncă nu le-a permis multora să plece din oraș pentru a petrece pe litoral.

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 29.04.2023, 10:31

Vezi și

Străduțele din Centrul Vechi au fost neîncăpătoare pentru tinerii dornici de petrecere. Iar muzica a răsunat la maximum din fiecare local. Tinerii care au rămas în București au petrecut în pub-urile din Centrul Vechi până dimineață.

George Drăgan, manager club: Spre surprinderea noastră, având în vedere că este Beach Please și a început și SunWaves e chiar foarte multă lume în seara asta, avem chiar toate mesele rezervate. Mai ales pe centru la noi, sunt prețurile foarte accesibile. La 6 dimineața înca mai este lumea pe centru, adică 6-7 dimineață. 

Tinerii din București, distracție cu buget redus

Și chiar dacă au avut un buget prea mic pentru o plimbare la mare, tinerii din București au avut aceeaşi poftă de distracție. 

Pe acelaşi subiect

Reporter: Cum se face că în minivacanța de 1 mai nu ești la mare?

Tânără: Nu am bani să merg la mare. N-am bani de mare, dar merg în centru. 

Printre petrecăreți au fost și polițiștii, pregătiți să intervină în caz că spiritele se încing prea tare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "N-am bani de mare, dar merg în centru". Tinerii din București, distracție cu buget redus în Centrul Vechi