Antena Meniu Search
x

Video Gara de Nord, plină de turiştii care iau cu asalt litoralul în minivacanţa de 1 mai. Poliţiştii au început controalele încă din trenuri

Mare, soare şi petreceri! Litoralul a prins şi mai multă culoare astăzi. Mii de turişti au continuat să vină la Mamaia, Costineşti şi Vama Veche. Mulţi au făcut primul drum pe plajă, apoi la festivalurile din staţiuni. Mulţi au ajuns după un drum cu trenul care, de nerăbdare, li s-a părut şi mai lung decât de obicei.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 28.04.2023, 19:34

Vezi și

Peroanele Gării de Nord din Bucureşti au fost neîncăpătoare la prima oră a zilei. Trenurile spre litoral s-au umplut de elevi şi studenţi fără griji şi fără prea multe pretenţii - nu a contat că vor sta în picioare două ore şi jumătate. Îi aştepta marea distracţie. Autoritatile promit controale serioase in minivacanta de 1 mai. Astfel ca verificarile politistilor incep direct din trenul spre mare.

Ajunşi pe litoral, tinerii au căutat lista petrecerilor. Cele mai căutate locuri de pe harta distracţiei sunt Mamaia, Costineşti şi Vama Veche, unde festivalurile de muzică au sute de artişti celebri pe afiş. La Beach Please, în Costineşti, peste 40 de artişti de muzică trap şi hip hop au cântat neîntrerupt până spre dimineaţă. Iar în faţa scenei, mii de tineri s-au dezlăntuit. La celălalt festival, Sunwaves, în Mamaia, cei mai mulţi turişti sunt străini. Vin an de an din Marea Britanie, Polonia sau Olanda să danseze pe ritmurile DJ-ilor preferaţi.

Încă o noapte albă stă să înceapă la Mamaia

Încă o noapte albă stă să înceapă la Mamaia. Ieri a fost încălzirea, de azi începe distracția adevărată. Petreceri pe care tineri din toate colțurile țării, dar și ale lumii le așteaptau de multa vreme. Toate drumurile au dus către mare, ați văzut cât de pline erau trenurile către litoral. La festivalul de muzica electronică din Mamaia, DJ ii mixează non stop, zi și noapte până pe 3 mai.

Jandarmii sunt chiar la intrare, cei care sunt prinși cu substanțe interzise ajung la poliție și se aleg cu dosar penal. Nu confundaţi distracţia cu stupefiantele - este mesajul ofiţerilor anti-drog. La Mamaia, Costineşti şi Vama Veche sunt o mulţime de petreceri în cluburi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Gara de Nord, plină de turiştii care iau cu asalt litoralul în minivacanţa de 1 mai. Poliţiştii au început controalele încă din trenuri