Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "N-am renunțat, mă! Și nici nu renunț!" Andra a fost ucisă chiar de ziua ei, de iubitul devenit călău. Orbit de gelozie, a înjunghiat-o la petrecere, în bucătărie

Ucisă chiar de ziua ei. O femeie de 33 de ani a fost înjunghiată de fostul iubit la petrecerea aniversară. Bărbatul, extrem de gelos, se întorsese de patru zile din Italia, iar prietenii fetei spun că ar fi încercat să se apropie de tânără tocmai pentru a-şi pune în aplicare planul. Urmează detalii şi imagini cu un puternic impact emoțional. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 17.12.2022 , 19:19

"Mi-a dat Dumnezeu multe! Şi ce era să fac? Să renunţ?". Nu a renunţat la sentimentele bolnăvicioase şi a mers până la capăt. Individul o ştia pe Andra de 16 ani. De atunci ar fi fost obsedat de ea. Femeia îşi schimbase locul de muncă şi începea o viaţă nouă. Plănuia să îşi sărbătorească ziua de naştere împreună cu prietenii într-un apartament din cartierul Militari. Fostul iubit a fost primul care a ajuns la petrecere. Cei doi ar fi avut o discuţie aprinsă în bucătărie. Orbit de gelozie, bărbatul a luat un cuţit şi a înjunghiat-o fără milă. 

Andre Rotaru, reporter Observator: După atac, femeia ar fi încercat să se salveze. Ar fi ieşit din apartament şi ar fi făcut cei câţiva paşi până la uşa liftului, spun apropiaţii. Rănită grav, însă, femeia nu ar mai fi ajuns. S-a prăbuşit aici, în scara blocului. 

Prietenul fetei: A prins-o când era singură, cu altcineva, cu vărul ei. Noi trebuia să ajungem la petrecere şi până a venit s-a întâmplat ce s-a întâmplat. 

Vezi și

Crimă în Militari. Andra şi cel care i-a devenit călău se împăcaseră de doar două săptămâni

Pe acelaşi subiect

Pe reţelele sociale, tânărul a făcut un adevărat altar pentru femeia care i-a fost prima dragoste: "N-am renunţat, mă! Şi nici nu renunţ. Orice ar fi".

A ajuns în urmă cu patru zile din Italia, unde lucra în construcţii. A venit direct la uşa fetei. Prietenii spun că erau destul de apropiați in ultimele zile, dar totul ar fi fost un paravan pentru planul diabolic. 

Prietenul fetei: El s-a ţinut de cuvânt! Ne tot suna şi ne spunea "Bă, o omor! Îi dau cu acid pe faţă!" A zis că o omoară, uite că a omorât-o. Pe 13 seara, la ora 10, a venit direct de la aeroport. A venit aici, noi eram la petrecere. I-a dat florile, i-a dat cadoul, s-au pupat...

Nu este prima dată când cei doi ar fi avut probleme. 

Rerporter: Dar ei au mai avut certuri înaite în relaţie?

Prieten: Se plângea, zicea că vrea să depună ordin de restricţie pentru el. Din păcate, de la gelozie sau de la ce o fi fost în capul lui, a omorât-o pe fata asta.

Bărbatul este recidivist, a fost eliberat din închisoare în 2014 după ce a fost condamnat pentru tâlhărie. Acum riscă să petreacă până la 25 de ani în spatele gratiilor, pentru omor calificat. În urmă cu doar câteva ore, individul a fost arestat pentru 30 zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » "N-am renunțat, mă! Și nici nu renunț!" Andra a fost ucisă chiar de ziua ei, de iubitul devenit călău. Orbit de gelozie, a înjunghiat-o la petrecere, în bucătărie