Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Ne-a sunat şi a zis că o omoară". Tânără de 33 de ani, ucisă chiar de ziua de naştere, de fostul iubit. Prietenii au găsit-o înjunghiată în scara blocului

Crimă şocantă, aseară, în centrul Capitalei. O tânără a fost ucisă de fostul iubit, chiar de ziua ei de naștere. Femeia a fost înjunghiată înainte să înceapă cheful, iar loviturile care i-au adus moartea le-a primit chiar sub privirile primilor invitaţi sosiţi la petrecere. Vă avertizăm că urmează detalii şi imagini cu un puternic impact emoțional.

de Ana Grigore

la 17.12.2022 , 08:19

Tânăra organizase o petrecere de pomină la ea acasă, cu ocazia zilei sale de naştere. Împlinea 33 de ani şi îşi aştepta invitaţii cu nerăbdare. Înaintea lor, însă, la uşă a bătut fostul iubit, de care se despărţise de ani buni. În loc de cadou sau flori, bărbatul a scos un cuţit şi a înjunghiat-o.

Prieteni ai victimei: Noi la ora 20:30 trebuia să fim sus să îi facem surpriza. Şi el s-a dus mai devreme.

Ana Grigore, reporter Observator: Primul invitat care a ajuns a văzut-o în scara blocului rănită şi strigând după ajutor. În acel moment, agresorul a mai lovit-o de câteva ori cu cuţitul.

Vezi și

Reporter: Vă pregăteaţi de petrecere.

Pe acelaşi subiect

Prieten cu victima: Da, şi am ajuns să o înmormântăm.

Femeia îi dăduse o nouă şansă fostului iubit

Bărbatul muncea în Italia, iar în urmă cu patru zile s-a întors in țară. A tot încercat să se împace cu fosta iubită, iar femeia a cedat, în cele din urmă, şi a decis să îi mai dea o şansă. Prietenii spun că erau destul de apropiați în ultimele zile. Ba chiar au mers la mai multe petreceri împreună şi păreau fericiți. 

Prieteni ai victimei: Pe 13 seara la ora 10 a venit direct de la aeroport. A venit aici, noi eram la petrecere. I-a dat florile, i-a dat cadoul, s-au pupat. 

Ar fi fost doar un paravan pentru a-şi duce planul diabolic la capăt.

Prieteni ai victimei: A avut-o premeditată. El ne-a sunat şi a zis că o omoară. Asta când era el în Italia, adică acum patru zile. 

Reporter: Dar ei au mai avut certuri înainte în relaţie?

Prieteni ai victimei: Se plângea, zicea că vrea să depună ordin de restricţie pentru el. Din păcate, de la gelozie sau de la ce o fi fost în capul lui, a omorât-o pe fata asta.

După săvârşirea faptei, agresorul a rămas în apartament până la sosirea poliţistilor şi a recunoscut că şi-a ucis fosta iubită. Bărbatul este recidivist, iar acum riscă să petreacă până la 20 de ani în spatele gratiilor, pentru omor calificat.

Ana Grigore Like

Mereu am fost curioasă să aflu ce se întâmplă în jurul meu, să cunosc oameni și povești. Meseria aceasta mă caracterizează cel mai bine și cred că ea m-a ales pe mine înainte ca eu să o aleg pe ea.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Evenimente » "Ne-a sunat şi a zis că o omoară". Tânără de 33 de ani, ucisă chiar de ziua de naştere, de fostul iubit. Prietenii au găsit-o înjunghiată în scara blocului