Antena Meniu Search
x

Video "Ne-a sunat şi a zis că o omoară". Tânără de 33 de ani, ucisă chiar de ziua de naştere, de fostul iubit. Prietenii au găsit-o înjunghiată în scara blocului

Crimă şocantă, aseară, în centrul Capitalei. O tânără a fost ucisă de fostul iubit, chiar de ziua ei de naștere. Femeia a fost înjunghiată înainte să înceapă cheful, iar loviturile care i-au adus moartea le-a primit chiar sub privirile primilor invitaţi sosiţi la petrecere. Vă avertizăm că urmează detalii şi imagini cu un puternic impact emoțional.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 17.12.2022, 08:19

Vezi și

Tânăra organizase o petrecere de pomină la ea acasă, cu ocazia zilei sale de naştere. Împlinea 33 de ani şi îşi aştepta invitaţii cu nerăbdare. Înaintea lor, însă, la uşă a bătut fostul iubit, de care se despărţise de ani buni. În loc de cadou sau flori, bărbatul a scos un cuţit şi a înjunghiat-o.

Prieteni ai victimei: Noi la ora 20:30 trebuia să fim sus să îi facem surpriza. Şi el s-a dus mai devreme.

Ana Grigore, reporter Observator: Primul invitat care a ajuns a văzut-o în scara blocului rănită şi strigând după ajutor. În acel moment, agresorul a mai lovit-o de câteva ori cu cuţitul.

Reporter: Vă pregăteaţi de petrecere.

Pe acelaşi subiect

Prieten cu victima: Da, şi am ajuns să o înmormântăm.

Femeia îi dăduse o nouă şansă fostului iubit

Bărbatul muncea în Italia, iar în urmă cu patru zile s-a întors in țară. A tot încercat să se împace cu fosta iubită, iar femeia a cedat, în cele din urmă, şi a decis să îi mai dea o şansă. Prietenii spun că erau destul de apropiați în ultimele zile. Ba chiar au mers la mai multe petreceri împreună şi păreau fericiți. 

Prieteni ai victimei: Pe 13 seara la ora 10 a venit direct de la aeroport. A venit aici, noi eram la petrecere. I-a dat florile, i-a dat cadoul, s-au pupat. 

Ar fi fost doar un paravan pentru a-şi duce planul diabolic la capăt.

Prieteni ai victimei: A avut-o premeditată. El ne-a sunat şi a zis că o omoară. Asta când era el în Italia, adică acum patru zile. 

Reporter: Dar ei au mai avut certuri înainte în relaţie?

Prieteni ai victimei: Se plângea, zicea că vrea să depună ordin de restricţie pentru el. Din păcate, de la gelozie sau de la ce o fi fost în capul lui, a omorât-o pe fata asta.

După săvârşirea faptei, agresorul a rămas în apartament până la sosirea poliţistilor şi a recunoscut că şi-a ucis fosta iubită. Bărbatul este recidivist, iar acum riscă să petreacă până la 20 de ani în spatele gratiilor, pentru omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Ne-a sunat şi a zis că o omoară". Tânără de 33 de ani, ucisă chiar de ziua de naştere, de fostul iubit. Prietenii au găsit-o înjunghiată în scara blocului