Antena Meniu Search
x

Foto Sanna Marin îşi cere scuze pentru o nouă fotografie controversată, de la petrecere: "Este neadecvată, nu trebuia făcută"

Premierul Finlandei, Sanna Marin, şi-a cerut marţi scuze pentru o fotografie cu două femei care se sărută la o petrecere la reşedinţa ei oficială, după un festival de rock, transmite dpa.

de Redactia Observator

la 23.08.2022, 18:49

Sanna Marin îşi cere scuze pentru o nouă fotografie controversată
Sanna Marin îşi cere scuze pentru o nouă fotografie controversată - Twitter

"Fotografia este neadecvată şi nu ar fi trebuit să fie făcută", a spus Sanna Marin într-o conferinţă de presă la Helsinki, alături de preşedintele finlandez Sauli Niinisto. În fotografia controversată se poate vedea că femeile au sânii goi, deşi se acoperă cu o pancartă cu inscripţia "Finland".

Sanna Marin, filmată în timp ce bea și dansează alături de prieteni

Săptămâna trecută au circulat public înregistrări video cu Marin dansând cu prietenii la un eveniment privat şi a apărut întrebarea dacă nu cumva şefa guvernului Finlandei era drogată. Ea a respins acuzaţiile şi şi-a făcut un test care s-a dovedit negativ, relatează Agerpes.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întrebat în conferinţa de presă dacă în noaptea când a fost filmată Marin este posibil să fi fost compromisă securitatea naţională, Niinisto a răspuns: "Nu cred că în noaptea aceea s-a întâmplat ceva neobişnuit".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Sanna Marin îşi cere scuze pentru o nouă fotografie controversată, de la petrecere: "Este neadecvată, nu trebuia făcută"