Antena Meniu Search
x

Video "Ne-a murit un băiat la Revoluţie și acum asta ne mai trebuia!" Bărbatul din apartamentul distrus de explozia din Galaţi, la spital cu arsuri

Explozie puternică într-un bloc din Galați la parterul căruia funcţionează şi o secţie de poliţie. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri după ce butelia din apartamentul său a explodat. Şase apartamente au fost afectate, iar o femeie a fost transportată la spital cu atac de panică. 

de Adrian Obreja

la 31.01.2024, 14:00

Vezi și

"Uşi, tot! Geamuri! Praf e apartamentul!", spune un locatar. Explozia a avut loc în zorii zilei. Locatarii au auzit o bubuitură puternică. 

Explozie într-un bloc din Galaţi

  • Reporter: Apartamentul dumneavoastră este afectat?
  • Locatar: Da. Uşa de la hol e dărâmată toată şi uşa e sărită din balamale! 

"Eu stau la etajul 4. Ne-am speriat şi ne-am blocat. Nu mai puteam să ies din casă. A bubuit tare, da. Ne-am speriat", povesteşte o locatară."Am crezut că e cutremur. Vreau să vă spun că e dezastru. Deci nicio uşă nu se mai închide", zice atcineva.

Pe acelaşi subiect

Uşile de la şase apartamente au fost afectate de suflul exploziei. "Nu ştiu cum să procedez acum! Că nu se închide nici geamul la bucătărie!", se plânge un locatar. "Bucăţi din perete desprinse, mobilier distrus şi geamuri smulse din perete şi aruncate afară, aşa arată blocul după explozia foarte puternică ce a avut loc un pic mai devreme", arată Adrian Obreja, reporter Observator.

În apartamentul în care a explodat butelia se afla un singur bărbat. El a suferit arsuri şi a fost dus la spital.

  • Socrul bărbatului: El era acasă. Nouă ne-a murit un băiat la Revoluţie și acum asta ne mai trebuia! 
  • Reporter: Ginerele e rănit?
  • Socrul bărbatului: La spital, ars.
  • Reporter: E distrus tot?
  • Socrul bărbatului: Tot, tot!

O femeie a suferit un atac de panică şi a fost dusă la spital pentru îngrijiri. 

În bloc funcţionează şi o secţie de poliţie. "Deocamdată nu ştim dacă clădirea structura de rezistenţă a fost afectată, cert este că niciun poliţist nu va mai pătrunde în interior până nu vom avea o părere de la un specialist", a declarat Cornel Mototolea, şeful IPJ Galaţi.

"Cauza probabilă este o scăpare de gaze la nivelul apartamentului unde a pornit explozia", spune Cristian Ionașcu, purtător de cuvânt ISU Galaţi. Locatarii se tem acum să nu cadă pradă hoţilor, după ce au rămas fără uşi la apartamente. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Ne-a murit un băiat la Revoluţie și acum asta ne mai trebuia!" Bărbatul din apartamentul distrus de explozia din Galaţi, la spital cu arsuri