Antena Meniu Search
x

Video "Ne-au omorât copilul". Filmul cumplitului accident din Buftea, în care Ianis, un copil de 4 ani, a murit sub ochii mamei și fratelui său

Tragedie în Buftea. Un copil de numai patru ani care se plimba cu trotineta pe stradă a fost lovit mortal de o maşină. Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale mamei, dar şi ale fratelui care se afla în autoturismul care l-a accidentat. Clipele dramatice au fost surprinse de camerele de supraveghere. Vă avertizez că urmează imagini cu puternic impact emoţional.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 24.06.2022, 19:09

Vezi și

Scenele teribile s-au întâmplat aseară, puţin după ora 21. Un copil de numai 4 ani se plimbă pe trotinetă pe strada din faţa casei. Într-o clipă, e spulberat de o mașină, chiar sub ochii mamei sale. Femeia îi spusese cu doar câteva momente înainte să vină pe trotuar. O cameră de supraveghere surpinde tragedia.

A murit sub ochii mamei și fratelui său

Văr: S-a speriat, a luat-o pe mijlocul străzii. Dacă nu avea viteză, poate putea să fie salvat.

Unchi: El nu prea ieșea la poartă. Chiar ieri s-a cerut la poartă la copii. I-a zis maică-sii că vrea și el la copii.

Pe acelaşi subiect

În mașină era chiar fratele celui mic, iar la volan, un prieten de-al său. Voiau să meargă la fotbal, în localitatea vecină. Un alt puşti care era în maşină recunoaşte că aveau viteză.

Văr: Eram atent în altă parte când am auzit impactul. A țipat maică-sa, Ianis, Ianis. și ne-am dat toți jos. Nu ne-am dat seama deloc, nu am știut cine e, nu am știut pe cine am lovit. 5-6 puști în mașină, glume, râs, nu au mai fost atenți la ce e în față.

Şoferul a fugit de la locul accidentului. Nu s-a oprit până la sediul poliției din Buftea, acolo unde le-a spus agenților tot ce s-a întâmplat. Motivul? S-a temut să nu fie luat la bătaie de apropiații victimei.

Mătușă: Ne-au omorât copilul! Ne-a distrus familia. Nu există așa ceva!

La locul accidentului, copilul a fost resuscitat minute în șir. A fost stabilizat și dus la spital. Starea sa era, însă, mult prea gravă: a murit sub ochii medicilor și ai părinților.

Bogdan Dinu, reporter Observator: În locul în care a avut loc accidentul noaptea trecută, vecinii dar și apropiații celui mic i-au aprins o lumânare sau au adus mai multe jucării.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. A fost reţinut pentru 24 de ore şi, cel mai probabil, procurorii vor dispune arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Ne-au omorât copilul". Filmul cumplitului accident din Buftea, în care Ianis, un copil de 4 ani, a murit sub ochii mamei și fratelui său