Antena Meniu Search
x

Armin van Buuren, prima petrecere pe litoral la Neversea 2018. Apartamentul de lux în care va sta faimosul DJ

Începe nebunia pe litoral! Peste 200 de mii de oameni sunt aşteptaţi, zilele acestea, la cel mai mare festival pe nisip, din Europa. Turiştii au sosit încă de astăzi. Hotelurile din Mamaia anunţă că au mai rămas foarte puţine locuri de cazare.

Vezi și

Începe nebunia pe litoral! Peste 200 de mii de oameni sunt aşteptaţi, zilele acestea, la cel mai mare festival pe nisip, din Europa. Turiştii au sosit încă de astăzi. Hotelurile din Mamaia anunţă că au mai rămas foarte puţine locuri de cazare. Se pregătesc şi măsuri sporite de securitate. Timp de patru zile, peste două mii de poliţişti, pompieri, jandarmi şi medici vor fi pe cea mai mare plajă din Constanţa.

Litoralul s-a umplut de turişti. Pentru prima oară anul acesta, gradul de ocupare în hotelurile din Mamaia este de sută la sută. 

În Gara din Constanţa se simte deja aerul de distracţie. Augustin şi Marc au adus cu ei chiar şi accesorii. Pentru cei mai mulţi, prima oprire este plaja. Iar planurile sunt deja făcute. 

Cei mai mulţi dintre cei care vor ocupa litoralul, în aceste zile, au între 20 şi 30 de ani. Au căutat să închirieze apartamente, cât mai spaţioase şi cu vedere către mare sau lac. Un astfel de apartament costă între 100 şi 150 de euro pe noapte, un preţ pentru studenţi dacă facem o comparatie cu apartamentul în care va sta faimosul artist Armin van Buuren. Are vedere la mare, o terasă luxoasă şi mobilierul este adus din Dubai. Pe terasă, artistul se va bucura de jacuzzi şi va admira peisajul de la malul mării.

De mâine începe nebunia. Peste 200 de mii de oameni vor fi în cele 4 zile de festival. Peste 200 de artişti. 

Anul acesta, la a doua ediţie a celui mai mare festival de pe plajă, din Europa, au fost luate şi măsuri de securitate extrem de stricte. Peste două mii de jandarmi, pompieri şi poliţişti vor asigura ordinea publică. Şi au şi ajutoare. Unul de nădejde este Tomiţă, un câine-poliţist de nouă ani, aflat în slujba dreptăţii.

Va fi o singură zonă de acces, nu două, ca anul trecut. Dar are 80 de porţi. 

Nu este suficient să aveţi bilete pentru a ajunge în zona scenelor. Pentru siguranţă, veţi fi controlaţi. Să nu aveţi asupra voastră obiecte interzise: arme, substanţe stupefiante sau obiecte contondente. 

Iar dacă vreţi totuşi să veniţi cu un bagaj mic, trebuie să ştiţi că este obligatoriu să fie transparent. 

Chiar dacă nu a început încă festivalul, un tânăr de 26 de ani a fost prins în flagrant în timp ce vindea bilete contrafăcute la Neversea. Acum nu va mai ajunge pe plajă, pentru că este la audieri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Armin van Buuren, prima petrecere pe litoral la Neversea 2018. Apartamentul de lux în care va sta faimosul DJ