Antena Meniu Search
x

Video Neversea 2022. Organizatorii anunţă controale draconice pentru a nu se repeta tragedia de la Saga

Mâine, 7 iulie, începe Neversea 2022, cel mai mare festival de muzică pe plajă din Europa. Evenimentul aduce cei mai cunoscuți DJ ai lumii pe scenele amplasate la Constanţa. Ca să nu se repete tragedia de la festivalul Saga, când un tânăr a murit de supradoză de droguri, controalele vor fi la sânge.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 06.07.2022, 21:03

Vezi și

Pregătirile pe litoral au intrat în linie dreaptă. Corturile sunt amenajate, iar scenele au fost înălțate. Pe plaja din apropierea festivalului tinerii au intrat deja în atmosfera de petrecere. Sute de voluntari din toate colțurile țării au venit la mare. Să dea o mână de ajutor, dar și să se distreze.

Petrecăreţii de la malul mării vor fi supravegheaţi zi şi noapte de forţele de ordine

"E prima mea dată când vin aici şi sunt foarte încântată. Eu trebuie să scanez biletele oamenilor, sunt prima care interacţionează cu ei, deci vreau să le aduc un zâmbet pe buze şi să mă asigur că experienţa lor aici o să fie una bună. Şi o să le pun şi brăţările", a declarat Ioana Enache, voluntar. În cele 4 zile de festival, cuvântul de ordine va fi distracţia. Legală, vor să se asigure autorităţile.

Petrecăreţii de la malul mării vor fi supravegheaţi zi şi noapte de forţele de ordine, poliţişti şi jandarmi însoţiţi de câini specializaţi în depistarea substanţelor interzise.  De asemenea, cadre medicale vor fi prezente aici astfel încât să intervină imediat în cazul unor momente neplăcute. Tinerii care s-au hotărât pe ultima sută de metri să vină la Neversea încă mai pot cumpăra bilete cu preţuri începând de la 300 de lei. Cei care au avut tichete luate în anii trecuți, când evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei, le pot folosi acum.

"Dacă v-aţi cumpărat bilete şi abonamente, să faceţi check-in-ul online pentru nu pierde timp preţios când veniţi în festival. Noi avem acces pentru fiecare zi a festivalului - bilet de zi - sau avem variante de acces pentru 4 zile, abonament general acces sau abonament VIP", a declarat Eduard Chereji, organizator. Astăzi se mai găsea şi loc de cazare aproape de festival. Pentru o cameră dublă la un hotel de două stele, în staţiunea Mamaia, preţurile încep de la 200 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Neversea 2022. Organizatorii anunţă controale draconice pentru a nu se repeta tragedia de la Saga