Antena Meniu Search
x

Video Nica Robert, liderul Clanului Sportivilor, încătușat de poliție. A fost reținut în București, după ce și-a bătut socrul pe scara blocului și în parcare

Poliţia Capitalei a anunțat că un bărbat de 44 de ani a fost reţinut, după ce ar fi agresat un alt bărbat şi o femeie, în timp ce se aflau la o adresă din Sectorul 4. În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat ar fi fost lovit de către ginerele său, în timp ce se aflau pe scara blocului, şi, ulterior, în parcare. De asemenea, o femeie ar fi încercat să-i oprească, moment în care şi aceasta ar fi fost agresată fizic de acelaşi bărbat. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul reţinut este Nica Robert, liderul Clanului Sportivilor.

de Redactia Observator

la 14.08.2023, 14:56

Vezi și

Surse judiciare au precizat că bărbatul agresat este socrul lui Nica Robert, liderul Clanului Sportivilor. Nica Robert s-a dus acasă la socrul lui, unde a săvârşit infracţiunile de care este acuzat. El a ameninţat-o şi a lovit-o şi pe concubina cumnatului său.

Bărbatul urmează să fie prezentat la Judecătoria Sectorului 4 cu propunere de arestare preventivă.

Ce spune Poliția Capitalei

La data de 14 august 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 26 au reținut un bărbat, în vârstă de 44 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare, lovire sau alte violențe și influențarea declarațiilor. În fapt, la data de 12 august 2023, în jurul orei 22:50, polițiști din cadrul Secției 26 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat, ar fi agresat fizic un alt bărbat și o femeie, în timp ce se aflau la o adresă, din Sectorul 4.

În urma verificărilor efectuate, de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului, s-a stabilit faptul că, un bărbat ar fi fost lovit de către ginerele său, în timp ce se aflau pe scara blocului, și, ulterior, în parcare. De asemenea, în timpul altercației, o femeie ar fi încercat să-i oprească, moment în care și aceasta ar fi fost agresată fizic de același bărbat, ulterior, persoana în cauză părăsind zona. Totodată, bărbatul în cauză a continuat să transmită, printr-o aplicație de chat, mesaje de amenințare celor două persoane, precum și mesaje prin intermediul cărora încerca să le influențeze declarațiile. Din cercetări, polițiștii au identificat bănuitul, iar în urma punerii în aplicare a unui mandat de aducere,  persoana în cauză a fost condusă la audieri. Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală. Polițiștii au procedat și la întocmirea Formularului de Evaluare a Riscului și, întrucât s-a constatat existența unui risc iminent, față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile. Cercetările sunt continuate de către Secția 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lovire sau alte violențe, amenințare si influențarea declarațiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Nica Robert, liderul Clanului Sportivilor, încătușat de poliție. A fost reținut în București, după ce și-a bătut socrul pe scara blocului și în parcare